Dalsia vec su moje zrucnosti vo foteni a modovani.
Oki tak idem na to .
Co sa tyka napadu, tak ten vznikol pri pohlade na Africkeho Pingu a z faktu ze som Gnu/Linux nadsenec. Co sa tyka Pc case mam radsej ciste tvary tak som isiel skor cez farbu (kombinacia ciernej a bielej+ modra vo vnutri) a dojem zamrznuteho interieru. Neviem ci mi rozumiete... nechcel som proste aby mi z pc trcali pinguiny cmulajuce cencule a pod.

Zmeny som sa rozhodol urobit aj hlavne z lenivosti. V prvom rade ma na tej skrinke sr*li hlavne vsetky tie perforacie a nechcelo sa mi furt upratovat bordel ktory cez nich siel dnu
1. otvory pre samovolny vstup prachu do pc
2. mozete prechadzat prstami po plechu a nerovnosti v podobe perforacie mozu sposobovat rozne druhy rozkosi, ktore mozu byt aj sexualneho charakteru. (osobne vyskusane.)
Moja zostava nie je taktiez ziadne plazmove delo, nepotrebuje teda tolko vzduchovania. Tie 2 vrchne rady dier som nechal len tak z rozkose (vid. bod 2) ... nie koli gpu vetraniu.
GPU je starucka, ale oddana 9600GT + accelero S1 Ktory by to mozno utiahol aj pasivne, no nakoniec mi paranoja prikazala namontovat 2x 5cm fan. Idu na 12V ale nepocujem ich vobec takze ok. Btw. nie su to tie 2 Gelidy na spodnej foto. Boli priliz vysoke tak som ich vymenil za 1cm Aireny ktore tam sadli ako prdel na nocnik.
Ok pokracujem... Katody + plexi okno su trochu detske sracky, no nejako mam radsej ked vidim do vnutra pc. Asi je to nejaka uchylka pravdepodobne... ale taktiez je prijemne ked vam pc v noci posvieti na klavesnicu

katody idu aj vypnut... potom svietia uz len diody na doske, co mi zatial nevadi.

Vzor som urobil brusnym papierom, transparentnym lakom a cinskym dremlom ktory som kupil za 10Evri v kauflande
Skusali ste uz na dremel priviazat zubnu kefku ?

takto vyzera ten bordel z vnutra. Tam som sa hlavne snazil urobit poriadok v kabloch a sral ma aj kos na hdd ktory zakryval polovicu ventilatora. Tak celu hdd cast urobil nanovo z plechu. Pred tym som tam mohol mat iba 1x 3.5 a 1x2.5 hdd ... teraz mozem dat 2x 2.5 hdd pozdlzne vedla seba + 1x 3.5 hdd dole. 2.5tky sa srubuju zospodu ked dam prec ten velky. vrchna cast pre DVD mechaniku ostala povodna...
A Kniha je najlepsi priatel cloveka... mozete ju pouzit ako podnos na hocico ale aj ako podlozku pri pajkovani ! a je k tomu aj esteticka... asi ... neviem

A toto je riesenie pre kable z predneho panela ktore idu pod tuto plexi "kapotu", potom popod maticnu az ku konektorom. Tiez sa mi tam zmestila mala citacka kariet a usb 3.0 port. Tie povodne boli iba 2.0.

a posledna vec je uchytenie vetrakov na accelero S1... to je skor taky pokus a neviem ci to je efektivne nejako ... hlavne je ze drzia a chladi to