Notebook a dva monitory - problém s blikáním.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
TomTrli
Nováček
Nováček

Notebook a dva monitory - problém s blikáním.

Příspěvek od TomTrli »

Zdravím,

mám notebook a zapojil jsem do něj dva monitory. Ale vyskytl se problém...

Monitory jsem propojil přes DP(27" Dell) a pomocí DVI kabelu (24" IYama).
Ve win8 jsem nastavil, že dell je primární, na yamu jsem rozšířil plochu a display notebooku je nastavený na vypnuto.
Monitory jedou OK, ale...

Když začnu pracovat, tak dell se často vypíná a zapíná. Prostě bliká. Někdy míň a někdy celkem často a někdy skočí rovnou do safe modu. Pak ho musím vypnout přes boční tlačítko a znovu zapnout. Yama zůstavá pořád zaplá (ale i on někdy problikne, ale míň než dell).
Tento problém nastává, když začnu něco dělat. Například do práce, kde používám 3d soft. Ale stává se to i když surfuju po netu.

Co se týká ntb, tak ten má dvě grafiky. Intel HD 4000 a GForce 680M. Na zadní straně jsou výstupy hdmi, DP, DVI.
Zkoušel jsem různě kombinovat kabely na připojení, ale problém pořád přetrvával.

Netuší někdo čím to může být? Já už si s tím nevím rady a docela rád bych používal při práci oba monitory najednou. Momentálně musím mít jeden monitor vypnutý, abych mohl v klidu pracovat.
Možná někoho napadne, že je vadný monitor. Není, Oba jsem zkoušel mít zapnuté zvlášť a všechno bylo OK. Problém je jen když mám aktivní oba monitory.

Za každou radu budu vděčný.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“