Pomoc GTX660 Ti problem prosím pomoc !
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dogzicz
- Nováček

-
Re: Pomoc GTX660 Ti problem prosím pomoc !
vymazal jsem něco jinýho co tam psali a to pomohlo ale toto je tam taky a nejde mi to odstranit nechce to ven 
- Ache
- Pokročilý

Ten proces musí být vidět i přímo v tom správci úloh a musí nějak zatěžovat i CPU.. teda pokud je to ten vir, což si podle toho co popisuješ myslím, protože je dnes docela populární
Každopádně ruční smazání je možný až po tom co ho najdeš, bez toho bych na slepo nic nemazal, protože on se usazuje pod různými názvy...
Z mojí zkušenosti ho najde a mázne bez problémů ComboFix... ale pře jeho použitím si stejně co potřebuješ zazálohuj, neboť je poněkud brutální (jak o něm praví i "návod k použití").
(ale je to rychlejší metoda než reinstal systému, takže než to formátovat, tak proč to nezkusit).
Každopádně ruční smazání je možný až po tom co ho najdeš, bez toho bych na slepo nic nemazal, protože on se usazuje pod různými názvy...
Z mojí zkušenosti ho najde a mázne bez problémů ComboFix... ale pře jeho použitím si stejně co potřebuješ zazálohuj, neboť je poněkud brutální (jak o něm praví i "návod k použití").
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- dogzicz
- Nováček

-
já už odstrnil vše co je potřebné a nedělá to už ale ten exe v složce je stále a nejde vymazat jinak už vše de jak má
- Alfajk
- Začátečník

-
ten exe sam o sobe nevadi,to je normalni program,kterej ma v pc kazdej,ale to co se pomoci nej pousti je ten virus,takze kdyz odstranis ten spoustec,ani virus se nepusti...ale jestli uz nemas problem,tak ho tam nech
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- dogzicz
- Nováček

-
ok uvidíme časem duležití je to že vím čim to dyžtak je
)
)
- RulezZzOr
- Začátečník

-
zdravim, vim ze to bude asi krapet offtopic ale chtel bych se vas zeptat jestli na vasi grafice mate plombu proti sundani chladice primo na sroubku, uvazoval jsem ze ho prepastuju ale mam tam nalepku od msi...prosim o rady ;] diky
ps. wscrip je soucat systemu, neni treba mazat
ps. wscrip je soucat systemu, neni treba mazat