Dell U2412M UltraSharp
Moderátor: maXXmilian
- mauficek
- Začátečník

-
Dell U2412M UltraSharp
Ahoj, chtěl bych pořídit nový monitor, převážně na hry. Uvažoval jsem tady nad tím http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 23B1QU19JM
Tak jsem se chtěl zeptat, zda-li je vhodný. popřípadě nějaký jiný. Cena max tady toho modelu.
Tak jsem se chtěl zeptat, zda-li je vhodný. popřípadě nějaký jiný. Cena max tady toho modelu.
- maXXmilian
- Moderátor

Re: Dell U2412M UltraSharp
Na jake hry?
Tetnto monitor je velmi kvalitni, etalon ve sve cenove kategorii.
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se jeste zeptat, jak ho vidis treba na pouzivani pro grafiku? (weby) Chtel bych nejake ips pod 7 nebo vzit nejake kvalitnejsi tnt? (na hrani mam 2233RZ 120Hz)maXXmilian píše:Na jake hry?
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- maXXmilian
- Moderátor

Osobne ten monitor vidim jako vsetranny. Pokud bych chtel pracovat s grafikou a vedel, ze na nem nebudu hrat, tak do tech 6 tisic bych asi vzal toto:
Samsung (nutno tedy dodat ze informaci o monitorech, recenzi atd. je dost poskromnu
)
Monitor s technologii TN bych dnes nad pet tisic koru nedoporucil asi uz vubec nikomu. Obecne ho chapu uz jen jako "doplnek k sestave" kdyz uz dochazi penize. A pak samozrejme pro hardcore hrace.
Na vsechno ostatni jsou tu e-IPS nebo *VA panely, ktere sly v posledni dobe neuveritelne dolu.
Spousta lidi navic dela tu zasadni chybu, ze si poridi pomerne vykonne PC (ktere je nekde pod stolem) a pak si k tomu koupi monitor totalni sunt, protoze uz jim proste nezbydou penize.... tedy to, co jim ukazuje vlastne jediny zaznamenatelny vystup z jejich "noveho dela"(kdyz pomineme zvuk).
Jako by jsi si koupil ferrari a nenechal si ho nalakovat barvou, protoze uz ti nezbbyly penize.
Samsung (nutno tedy dodat ze informaci o monitorech, recenzi atd. je dost poskromnu
Monitor s technologii TN bych dnes nad pet tisic koru nedoporucil asi uz vubec nikomu. Obecne ho chapu uz jen jako "doplnek k sestave" kdyz uz dochazi penize. A pak samozrejme pro hardcore hrace.
Na vsechno ostatni jsou tu e-IPS nebo *VA panely, ktere sly v posledni dobe neuveritelne dolu.
Spousta lidi navic dela tu zasadni chybu, ze si poridi pomerne vykonne PC (ktere je nekde pod stolem) a pak si k tomu koupi monitor totalni sunt, protoze uz jim proste nezbydou penize.... tedy to, co jim ukazuje vlastne jediny zaznamenatelny vystup z jejich "noveho dela"(kdyz pomineme zvuk).
Jako by jsi si koupil ferrari a nenechal si ho nalakovat barvou, protoze uz ti nezbbyly penize.
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- mauficek
- Začátečník

-
Co se týče her, tak BF3, MMORPG a tak obecně no. Internet, hudba a nějakej ten film.maXXmilian píše:Na jake hry?
Pakliže by někdo měl typ na nějakej jinej i za o něco menší cenu, tak klidně postněte.
Edit: preferuju 24". Teď mám 22". Uvažoval jsem ještě o 23", ale to se mě zdá jako takovej (ne)rozměr..
- maXXmilian
- Moderátor

Byt tebou, tak bych ten dell vzal. Kup ho pres internet, kdyby se nahodou stalo, ze by ti nevyhovoval, muzes ho prisetrnem rozbaleni vratit (doporucuju to tak udelat, nekolikrat jsem ruzne monitory vracel).
- eM001
- Nováček

-
Dobrý deň, zadovážil som si monitor Dell U2412M, s monitorom som celkovo spokojný až na jednu vec, pri zobrazení hlavne bielej (resp. svetlej) farby vidím jemný diagonálny raster, viete mi poradiť, čo to je, popr. či má význam monitor v 7 dňovej lehote vrátiť a zobrať iný kus? Za odpoveď ďakujem vopred.