Grafika na NB Asus x54H
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Grafika na NB Asus x54H
Ahojte mám problem mam tu notebook ktorý som preinštaloval a po nainštalovaný som nahádzal všetky ovladače ako ma byt len ovladač na grafiku mi to nechce zobrat ted zoberie ho ale ako sa po nainštalovaný reštartuje notebook tak obrazovka stmavne a viac nejde nič ale zistil som ze ked pripojim externy monitor tak tam to funguje. ale nedá sa to prepnut aby mi to zobrazovalo na notebooku. ked dám identifikovat monitory su oby dva na externom monitore a nie jeden na notebooku ako by to malo byt. A vrátit to do povodneho stavu mozem iba cez nudzový režim . Skúšal som viac ovladačov aj od vyrobcu z oficialnej stranky ale niekde bude problem viete mi poradit ?
- Tomson
- Začátečník

Re: Grafika na NB Asus x54H
Nějaké specifikace by byly? Je v notebooku pouze integrovaná nebo i dedikovaná GK? Pokud to jde v nouzovém režimu, tak bych zkusil kompletně odebrat driver a popřípadě nainstalovat znovu nejaktuálnější pro tvůj OS.
btw. pro problémy s grafickou kartou je místo jinde... Tady se řeší multimédia.
btw. pro problémy s grafickou kartou je místo jinde... Tady se řeší multimédia.
- FRED332
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
možte to kludne zmazať keď je to taký problém to presunúť nemám rád keď sa niekto na mňa naváža koli uplnej hovadine princíp fóra spočíva v diskusií a nie v tom buzerovať tu ludí.
- Tomson
- Začátečník

Nikdo tě nebuzeruje. Pokud si přečteš můj post, tak zjistíš, že jsem se ti snažil poradit a až následně potom jsem mimochodem naznačil, že je to ve špatné sekci, takže ti díky tomu mnoho lidí třeba ani nepomůže, protože tuto sekci ani nenavštěvují.