Jaký program na strih videa ?
- Lukaso
- Začátečník

-
Jaký program na strih videa ?
Ahoj potreboval bych radu ohledne programu na strihani videi ... premyslel jsem a zjistil jsem ze je dobry adobe premiere a ma vyhodu tu ze je propojenej s after effect a s ostatnima produktama od adobe ... ale je to docela dost slozity to jsou ty nevihody ... protoze chci delat videa napriklad jako freddiew .. neco naspusob aspon se pokusit a neucit se ... stemahle programama .. a pak jsem nasel final cut ... nejvic me natom stve ze neni propojenej s after effectem a ze to musite rendrovat .. mam pravdu otom co rikam ? jaky by jste poradili vy program ?
- LoCo99
- Začátečník

Re: Jaký program na strih videa ?
pokud jako freddie tak adobe , jinak doporučuju pinnacle
- Lukaso
- Začátečník

-
Promin ze uz je to dost vedle ale nevis kde bych se to mohl naucit ? od adobe premiere to uz jsem docela .. skusenej nebo jak se to da rict ... uz se v tom umim pohybovat, ale treba v effect to je uz docela overkill ... tak me treba napadlo youtube myslis ze je to radikalni reseni ? nebo treba nejakej krouzek ...
- LoCo99
- Začátečník

tak nějaký kurzy jsou určitě lepší, ale já bych začal youtubem a podobnejma zdrojema, tutorialu je určitě dost (co jsem teda já potřeboval něco udělat ve photoshopu tak jsem všechno odkoukal z YT)
jako nepujde to hned asi
jako nepujde to hned asi