HP ProBook 4510s - výměna základní desky

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Antti
Nováček
Nováček

HP ProBook 4510s - výměna základní desky

Příspěvek od Antti »

Dobrý den,

na mém 4 roky starém notebooku od HP odešla nejspíše grafická karta (Black screen, kontrolky svítí, větrák běží, nefunguje ani externí monitor). Na internetu jsem dočetl že nové chassi, které HP u těchto notebook nasadilo celkem trpí právě na tento problém s přehříváním a následním selháním grafického čipu. Rozhodl jsem se pro výměnu základní desky.

Nalezl jsem na ebay tento kousek: http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-535756-0 ... 0642965637

Zajímalo by mě vzhledem k ceně desky cca 1300,-, jestli bude tento grafický chip obsahovat, nebo jsou obrázky jen ilustrační a bude to holá deska se sloty pro všechno. Jde mi jen o ten grafický chip, procesor a ramky bych předělal ze staré.

Děkuji za jakoukoliv odpověď.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: HP ProBook 4510s - výměna základní desky

Příspěvek od orgasmic »

Jestli mas ten lepsi konfig s C2D a 500GB diskem, tak se prodava jety za 4000Kc...tak musis vedet sam, jestli se to vyplati.

Ano, je to komplet deska i s integrovanou GPU.
Asus Rog Strix G18
Antti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Antti »

K tvé otázke: Ano vlastním tento typ.

Raději asi šáhnu po té základní desce. 1300,- za novou je přece jen méně, než 4000,- za jetý s tím, že nevím v jakém je stavu a co by mohl odejít.

Každopádně děkuji za odpověď.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Myslel jsem to tak, jestli neni lepsi notebook rozprodat na dily a usetrene penize dat do noveho.
Dneska mas pomerne kvalitni a o dost vykonejsi HP650 za cca 8tis.
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“