Beats pro ... zvuková karta ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
nyklicek
Začátečník
Začátečník

Beats pro ... zvuková karta ?

Příspěvek od nyklicek »

Dobrý den
Mám sluchátka Monster beats Pro ...
Jakou by jste doporučili externí zvukovou kartu ? nebo předzesilovač do 4000Kč k těmto sluchátkům ... ? aby byl zvuk opravdu kvalitní , a vycucal z nich maxximum :)
Děkuji za odpovědi :)
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Beats pro ... zvuková karta ?

Příspěvek od dohnalik »

Stačí integrovaná...nechápu, jak si to někdo může koupit, sluchátka za litra to přehrajou a stojí 10x míň...
Pokud yb ti integrovaná nestačila výkonem, kup si třeba fiio E10, nějakej výkon má, hraje i o dost líp, ale jak říkám, tady je to jedno...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jooo,neni nad to,koupit sluchatka s cenou 500kc za 5000 :lol:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Tak stačí se podívat, na některý 15letý co to u nás nosej a musí bejt jasný, že to určitě neplatili oni :-D
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

No je pravda, že ty sluchátka nic moc, ale dle mě by si nějakou zvukovku zasloužily, protože to co dneska leze z těch integrovanejch kodeků, to je na :blee:
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
matador88
Nováček
Nováček

Příspěvek od matador88 »

bohuzial, hociktora integrovana zvukovka doda zvuk lepsi, nez samotne beats :D
nyklicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nyklicek »

ale no tak :D ...
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Nějakou Creative, nebo ještě dražší? Cenově si představuješ jakej strop?
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Prodej to nějakým děcku, kup si DT 860 a Fiio E10.
Creative se vyhni, nestojí za nic. Možná ten jejich nejdražší model by nemusel být zase tak hroznej, ale fiio je lepší.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

bohuzial, hociktora integrovana zvukovka doda zvuk lepsi, nez samotne beats
Opravdu? je zajimave ze mam beatsy sportovni (http://www.alza.cz/monster-powerbeats-c ... 199586.htm) a mistama mi prijde projev lepsi nez u HD680 od senheiseru. A ty tady napises ze integrovany kodek ktery se neda poslouchat na nicem hraje lepe. Ty budes asi tezky borec:) co mas doma za audio at se pobavime.
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Sice nejsem matador88, na kterého reaguješ, ale jsem vlastníkem AKG K 701, u kterých hodně lidí tvrdí, že nejsou daleko od HD800. Živím je vlastním sluchátkových zesilovačem a vlastním DA převodníkem (mám jich několik, dále mám/slyšel jsem pár zvukovek jako Essence ST nebo Phoebus či D2 nebo i sračkovější X-Fi Titanum). Slyšel jsem toho už docela dost. Beats jsem slyšel jedny, do dnes nechápu proč jsou lidi tak blbí... Neříkám, že se každému musí líbit stejné podání zvuku, ale to co lezlo z beats kolem zvuku nešlo, vážně ne. Navíc byly oproti AKG nepohodlné. Nevím co to přesně bylo, vypadalo jako ty z prvního příspěvku, jen lehce menší. Ty sportovní beats klidně slušně hrát můžou, je to úplně jiná koncepce. Co se týče špuntů, tak mám Klipše S4 a za tu cenu hrajou dost dobře, teda na můj vkus jsou přebasované (ale pro průměrného člověka to bude asi akorát) a samozřejmě od K 701 jsou na hony daleko, ale s tím se musí tak nějak počítat :)

Jinak těma sennama 680 myslíš co? O nich jsem ještě neslyšel ani nic nenašel.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Broxik píše:
bohuzial, hociktora integrovana zvukovka doda zvuk lepsi, nez samotne beats
Opravdu? je zajimave ze mam beatsy sportovni (http://www.alza.cz/monster-powerbeats-c ... 199586.htm) a mistama mi prijde projev lepsi nez u HD680 od senheiseru. A ty tady napises ze integrovany kodek ktery se neda poslouchat na nicem hraje lepe. Ty budes asi tezky borec:) co mas doma za audio at se pobavime.
HD680..aa blbec :mrgreen:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

ale no, klud...
beats niesu az tak strasne ako sa o nich hovori , cena je vsak nestandartna...
ja vlastnim Superlux HD681... cenu hovorit nebudem, pretoze viem ze su tu ludia
ktori podla ceny hodnotia aj kvalitu ... parametre su vsak viac nez nadstandartne...
potreboval by som poradit aku zvukovku k nim kupit ...
dakujem
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

jako promiň ale podle ceny kvalitu prostě hodnotit jde uplně v pohodě

prostě sluchátka za 500 korun hrát nemůžou a nebudou nikdy. Faktem je, že nějak světaborně nehrají ani sluchátka za 5 nebo 10 tisíc.

Ono nikdy žádná sluchátka hrát nebudou a nemůžou jako reprobedny. Ve sluchátkách chybí nejhlavnější část hudby, a to je vykreslení prostoru. To můžeš mít Senny za 10k a stejně je přehrajou nějaký hifi bedny za 15, protože jakmile ti jde hudba k hlavě ze stran tak to stojí za hovno. Navíc je to ještě umocněný tim že máš ty sluchátka naplácnutý na uších, tam ten prostor prostě nemá kde vzniknout.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Ajťák píše:jako promiň ale podle ceny kvalitu prostě hodnotit jde uplně v pohodě

prostě sluchátka za 500 korun hrát nemůžou a nebudou nikdy. Faktem je, že nějak světaborně nehrají ani sluchátka za 5 nebo 10 tisíc.
..tak tak, nehledě na to, že v parametrech píšou, že jsou to UZAVŘENÁ sluchátka, to mi v téhle cenové relaci stačí :| ....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

kotasi koukal sem pardon sou to hd580precision. Nicmene blbce si strc za kloubouk:)
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

superlux HD681 ... pozri parametre, vypocuj si na nich nejaky FLAC na dobrej zvukovke a potom komentuj...
stoja 20€ , mal som ich rozobrate a je to kvalitka
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“