Hmm, tak dneska nad ránem první úmyslný team kill. Encounter battle na Sacred Valley, tak se snažím využít rychlosti svojí IS-8 a jedu do hor, ale co se nestane? Naše geniální IS-6 se přede mnou na hraně kopce zastaví a začně jakože mířit na nějakého scouta, který pípnul někde na druhém konci mapy, jako kdyby ho s tím jeho dělem měl nějakou šanci vůbec trefit. Samozřejmě mě v tom nájezdu zablokoval, tak jsem do něj zezadu vrazil, ať se jakože pohne, přičemž na mě otočil věž, tak jsem do něj střelil (už jsem byl z randomu dost vytočený a tohle byla poslední kapka), on do mě taky. Pak jsme jeli dál, prorazili cestou do hor, přičemž mě opět zablokoval, tentokrát zcela úmyslně. Neměl jsem šanci se přes něj dostat, ale pořád blokoval, tak jsem ho rozstřílel, načež jsem dostal pár reportů - jak typické.
Mohl by se na ten replay podívat nějaký odborník (třeba RiCK) a eventuálně mi potvrdit, že jsem byl v právu? Na game timeru jsou to časy 14:20 a 12:00 -
link
Sankce nesankce, musím uznat, že jsem z popravy toho debila měl dobrý pocit.

Když jsem koukal na ten replay, tak jsem si všiml, že má v nicku PL, to leccos vysvětluje.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs