otestovani stability routeru
Moderátor: Don
- rusty333
- Začátečník

-
otestovani stability routeru
Zdravím, jakým způsobem se dá otestovat jestli je router stabilní a funguje jak má. Mám na mysli nějaký test, který nechám puštěný pár hodin, a dokáže to vypsat jestli se po cestě routerem ztratily pakety. Mám router D-LINK DIR-635. Internet mám od UPC, myslel jsem že jsou výpadky u nich, ale dnes jsem s mluvil s technikem, připojil jsem počítač přímo do modemu, borec to otestoval a řekl že je to zcela v pořádku a ať se zaměřím na router.
CPU: Core i7-8700K + SCYTHE Ninja 5 MB: ASRock Z370 Extreme 4 RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz VGA: MSI GTX1070 GAMING X M.2 SSD: Samsung 970 EVO 500GB SSD: 2x Samsung 840 256GB HDD: WD Green 2TB PSU: Seasonic Focus Plus Gold 550W Case: Fractal Define R4 Monitor: ViewSonic XG2402 + Dell U2412M Mouse: Logitech G403 + Razer Sphex Keyboard: SteelSeries 6GV2 Audio: HyperX Cloud, Microlab Solo 9C NAS: NETGEAR ReadyNAS 312 - 2x WD Red 3TB
- jagoda
- Středně pokročilý

Re: otestovani stability routeru
skus napr zapojit co najviac pocitacov do routera a zahrat si nejaku hru kde mas graf s packet loose
napr c.s.1.6 a uvidis , skus neco postahovat pouploadovat a ak setko pojde jak ma tak nemas dovod sa bat,,,
ale urcite existuju aj ine sposoby ako to zistit ...
napr c.s.1.6 a uvidis , skus neco postahovat pouploadovat a ak setko pojde jak ma tak nemas dovod sa bat,,,
ale urcite existuju aj ine sposoby ako to zistit ...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760