chtěl bych se zeptat ( doufám, že se ptám na správném vlákně ), zda-li bych mohl hrát hry přes gamepad a TV(pres hdmi) a na notebooku si směle dělal svoje věci ve windowsech (7, 64bit home premium ) aniž by se to nějakým způsobem ovlivňovalo. Už mi pár lidí říkalo, že je to nemožné, ale já se nevzdávám
Rozdělení výkonu notebooku
Moderátor: Loki5567
- erkon
- Začátečník

-
Rozdělení výkonu notebooku
Zdravím chytří lidé
,
chtěl bych se zeptat ( doufám, že se ptám na správném vlákně ), zda-li bych mohl hrát hry přes gamepad a TV(pres hdmi) a na notebooku si směle dělal svoje věci ve windowsech (7, 64bit home premium ) aniž by se to nějakým způsobem ovlivňovalo. Už mi pár lidí říkalo, že je to nemožné, ale já se nevzdávám
neexistuje třeba nějaký program, který by pro aplikaci spuštěnou na TV (tedy na primární ploše) zakázal používání klávesnice a myši, tudíž by to mohlo jet...?
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Rozdělení výkonu notebooku
normalne to funguje,misto "duplikovani" obrazu pouzij nastaveni "rozsireni obrazu" a budes mit 2 nezavisli obrazovky,ja to tak normalne delam,na telce pustenej film a na notebooku jsem na netu,bohuzel mysi asi pujde na tu druhou obrazovku vyjet vzdycky...ale ti jsem se nezabejval
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- erkon
- Začátečník

-
tak to bohuzel u hry nejde, kdykoliv kdy kliknu na te obrazovce kde se chci pohybovat jen ve winech tak mi hra spadne do oken
u filmu to jde, to mas pravdu...
- Alfajk
- Začátečník

-
hru pust v okne,ve fullscreenu to nepujde
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- erkon
- Začátečník

-
Tak i tohle nefunguje, jakmile kliknu na druhou plochu, hra se pozastaví... chce to proste nejak pro tu hru vypnout klavesnici a mys, jinak se asi nehnu 
- Alfajk
- Začátečník

-
ta hra ma asi proste autopauzu kdyz vykliknes okno,to ma hold vetsina novejsich her,s tim se neda nic delat,jestli to v nastaveni hry nejde vypnout...
- erkon
- Začátečník

-
Nejde no, ma to nastaveni jak pod na me z boku.. ale rikas u her ktery to nemaji, nebo se to da vypnout, by to melo jit normalne?
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak pri hraní sa moc neočakáva že budeš aj niečo robiť
aj tak by zaujímalo ako sa chceš hrať a niečo robiť zároveň
a nejaký rendering na pozadí môže beťaž tak či onak
aj tak by zaujímalo ako sa chceš hrať a niečo robiť zároveň
a nejaký rendering na pozadí môže beťaž tak či onak
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- erkon
- Začátečník

-
Jde mi o to, abych zabavil deti, kdyz mam praci
takze na gamepadu hraji rainmana sonica a takovy veci.. jenze obcas potrebuju taky pracovat