Amnesia: A Machine For Pigs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
xp__
Červená karta
Červená karta

Amnesia: A Machine For Pigs

Příspěvek od xp__ »

Již brzy na Vašich stáncích :lol: . Vydání je plánováno na 10.9. 2013. Nyní jsou všude předprodejní slevy (GOG, Steam, Desura, Gamersgate...) tak neváhejte a kupujte 8) .

Pokud si zachová atmosféru předešlé Amnesie, tak potěš koště - většinou jsem nevydržel hrát déle jak 40 minut v kuse za den :lol: . Snad přinese i nějaké nové prvky, aby to nebyla jen stará Amnesia v novém prostředí.
nou
Začátečník
Začátečník

Re: Amnesia: A Machine For Pigs

Příspěvek od nou »

ak to bude co i len stara amnesia v novom prostredi tak to bude super. uz mam predobjednane.
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

Tak dnes to vyslo. Stiahnute vecer sa do toho pustim.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To je další hra kterou nedohraji, protože bych se u ní podělal :D Ale zkusím to
PS5 Pro | LG OLED CX55
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Docela mě zklamalo hodnocení na games.tiscali. Snad se ale pletou.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Já bych na číselné hodnocení moc nekoukal. Je na každým jak mu ty změny vadí/nevadí. Na novou Amnesii se těšim, ale uvidim, jestli ji nekoupim až ve slevě na Steamu. Včera jsem začal hrát Outlast a je to skvělá konkurence Amnesie, podle mě i děsivější. :lol:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nemam to v planu hrat,ale na gameplay jsem koukal,a slabota...outlast me prisel strasidelnejsi
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

jedno pekne review, aj ostatne nazory co som cital su podobne. Ako uz spomenuli predomnou, teraz mame Outlast, takze je co hrat.

Dalo sa to cakat, Machine for Pigs vyvyjalo studio Chinese Room a ich posledna 'hra' bol mod pre half life, Dear Esther, co je v podstate walking simulator s pribehom.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

dohral jsem to, ale mám smíšene pocity mezi sklamáním, zmateností, nedoladěností, a mnoho jiných "ne" slov.

Napad byl/je velmy zajimavý ale dalo se udělat daleko daleko víc stímto napadem a ke konci hry mi připadal ten malý "svět" narychlo splacaný a odflaknutý jakože megalomanství ve spojení s malým městečkem a odbyté scény v pozdějších fazich hry.

Dále si spomínam jak sem se posraval strychy u předchozího Dark Descent a Justine a podobně zatimco zde jsem to dohral "naraz" a momenty Hruzy byli přitomny spíš jako strach a napjatost jaka se dala prostě přejít

nevím jak bych to dopracoval navíc z toho přiběhu moc nejsem moudrý nechci spoilerovat ale mohl by mi někdo poslat stránku s vysvětleným příběhem a tím co ste v te hře udělal ? Ne že bych nechápal vše jenom prostě sem zmaten.

vadí mi že vaše Lampa se nevybiji a nenutí vás hra šetřit. dále když jste potkali Stína v Dark descent tak jste byli posrani a ja jsem se pašíkům malem smal do tváře. Ani jednou vás nehonil pašík tak jako mumije že jste se museli schovat buď jste utekli nebo váa zabil a vy jste se posunuli po zabití dal beztoho aniž by jste se museli snažit pašíka obelstít.

no prostě jdu si stahnout EDITOR a ukazat jim jak ma ta hra vypadat :D :D :D
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Nezda sa vam prva Amnesia ovela lepsia ako Penumbra ?

Penumbra je taka prazdna, naproti tomu Amnesia ma hustu amosferu... :!:
nou
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nou »

prve dve penumbry boli dobre pricom myslim ze prave prva bola lepsia. treti diel uz bola len logicka hracka bez spetky hororu. ale hej prva amnesia je najlepsia z celej rady.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“