World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- RiCK
- Začátečník

Re: World of Tanks
Objecta 212A síce neskutočne zmrvili, ale niektoré momentky za to stoja 

Priamo cez čelný armor
Priamo cez čelný armor
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo dneska to stoji za to. Vcera vyhernost 89% a dneska sem rad ze se drzim na 50% 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

RiCK: nepotřebuješ objekta, Tigra mi takhle spláchla už SU-14-2. Považuju celkem za bullshit, když tank na určitém tieru one shotne jakýkoliv jiný tank na tom stejném tieru. Mám 1600HP, najíždím přes roh na skoro mrtvého Ferdu a najednou prásk. Koukám se do výpisu, bedny s municí nebouchly, vidím artynu a nechápu. Kouknu do výzkumu a vidím 1850 avg damage, no super.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To bude tím, že se hra snaží dorovnávat na 50% celkový WR, co je nad je nežádoucí asi 
- RiCK
- Začátečník

Hoc som artinár, stojím si za tým, že artiny by penetrovať mali len s APčkami, HEčka jedine splash.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem videl jak batchat arty X dala E4 do boku za 1659hp. 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Sobo
- Středně pokročilý

Však E4 je z boku papír, ne? 76mm pancíře ti i arty penetruje jak nic.
edit: akorát ten damage nesedí. 1250 avg + 25% je 1563 max, takže mi moc není jasné, jak mohl dát víc, pokud to nebyl blow up.
edit: akorát ten damage nesedí. 1250 avg + 25% je 1563 max, takže mi moc není jasné, jak mohl dát víc, pokud to nebyl blow up.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ale takovou pecku neda ani GWE kolikrat do frantika proto se divim.
- Broxik
- Začátečník

se mi povedl dalsi hezky ace tanker > http://wotreplays.com/site/301202#self hlavne ten konec chudak IS3 to hodne zafailoval 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- marek p
- Začátečník

-
- Blue Storm
- Odborník PCT

A co je na tom zvláštního? Dyť tam jsou proti vám jen čtyři artiny. Vzhledem k času postu jsem čekal, že kvůli malému počtu hráčů to zase hodilo bitvu např. s deseti artinama na každé straně. A jinak jsem měl včera bitvu, kde bylo pět artin na každé straně, jenže ono jde o to, jak často se něco takového stává. Před 8.6 jsem snad neměl jedinou desítkovou bitvu bez artiny. Teď to bývá celkem často a ne jen v desítkách. Případně bývá třeba jen jedna nebo dvě a hlavně to jde vidět i na tom, kolik artin čeká na MM (to číslo je, co si pamatuju, ve špičce tak desetkrát menší).
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- koupi
- Začátečník

-
Tak mě přijde že od té aktualizace co vylepšovali artyny. Tak se s nima nedá pomalu hrat. Mám humla a gw. Partnera co jsem předtím trefil v pohodě teď vše vedle
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
- RiCK
- Začátečník

Je treba si uvedomiť, že zameriavanie artín je teraz úplne iné ako predtým. Ja sa na zameriavací kruh vôbec nespolieham. Spolieham sa na inštinkt a fakt trafiam viac ako keby som sa spoliehal na zameriavač.
Inak zasa mi zmizla jedna strela z artiny...
Inak zasa mi zmizla jedna strela z artiny...
- Sobo
- Středně pokročilý

Imo arty ve výsledku moc nefrlá nebyla, jen už to není easy mode. Většina nerfů jako delší travel time střely apod. se dá kompenzovat skillem hráče, takže pro zkušené borce se nic moc nezměnilo a patch fungoval jako taková past na blbečky, kteří prostě zneužívali toho, že se za arty dobře, pohodlně a jednoduše rozdává damage.
Jinak 8.8 test by snad měl být dostupný ve čtvrtek.
Jinak 8.8 test by snad měl být dostupný ve čtvrtek.
- RiCK
- Začátečník

Shell travel time mi nepripadá dlhší, najviac nerfli reload time a aim time čím sa nevyskillené artiny stávajú nehrateľnými a to pravdepodobne odradí hráčov od expenia artín. Ja sa ale na svoje vyskillené artinky nesťažujem
Najviac ma ale serie nerf mobility T92ky 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
261 teda strili o hodne pomaleji nez pred nerfem 
- Thellwin
- Administrátor

A vadí to někomu, kromě těch pár ortodoxních artynářů?
Teď je ta hra na vysokých tierech mnohem hratelnější, rád jsem prodal svoje artky a hraju jenom normální tanky
Teď je ta hra na vysokých tierech mnohem hratelnější, rád jsem prodal svoje artky a hraju jenom normální tanky
Goldnoob team proud member!
- Sobo
- Středně pokročilý

To víš, že mi vadí. Ideálně bych je zrušil úplně, ale to už bych asi chtěl moc.
Nenudí se někdo? Chtěl bych na výcvikovce vyzkoušet, co přesně a kam ta IS-7 vydrží, abych se trochu líp orientoval, kdo do mě valí goldem. Zajímají mě hlavně pene kolem 260-280-300.
Nenudí se někdo? Chtěl bych na výcvikovce vyzkoušet, co přesně a kam ta IS-7 vydrží, abych se trochu líp orientoval, kdo do mě valí goldem. Zajímají mě hlavně pene kolem 260-280-300.