Mám nečekaný a jak se zdá tak mnou nevyřešitelný problém s výše zmíněnou grafikou.
Moje sestava
Notebook-HP EasyNote LS 11HR
Grafika-intel HD family + výše zmíněná
Procesor-B950 2,1Ghz
System-win 7 (64)
A ted ten problém. Kdykoliv jsem přeinstalovával systém, tak jsem ho instaloval z bitové kopie(uzavřený disk výrobce) a nikdy jsem neměl problém. Po posledním přeinstalování se mi ovšem grafika nenainstalovala. Tak jsem dal automatickou aktualizaci ovladačů a grafika si stáhla nějaký ovladač verze 6 a nějaký drobný. To mi psalo tuším Kod 10. Tak jsem si přes driver genius nechal vyhledat chybějící ovladače a přes to stáhl poslední ovladač verze 12,104,0,0. Ovladač se nainstaloval a po nainstalování před restartem jsem měl u grafiky napsáno že toto zařízení pracuje správně. Z toho soudím že grafika poškozená nijak není. Nicméně po restartu mi grafika vypisuje chybu kod 43
Tak se ptám. Nevíte jak zjistit která verze ovladače je uložena na disku výrobce? A pokud nevíte tak jak bych tohle mohl vyřešit krom stahování všech verzí ovladačů a jejich zkoušení
ještě dodatek. Na stránkách HP jsem si stáhnul jakýsi program co by mi měl detekovat HW a zjistit řešení problémů. Jenže ten načítá do 98% a potom přestane cokoliv dělat, tak mi moc nepomohl :/
Tohle téma jsem na netu našel na několika forech, ale nikde jsem nenašel žádnou smysluplnou odpověď, tak mě prosím netlučte za spam
A za jakoukoliv odpověď moc děkuji