Grafika Radeon HD 6470M nejde nainstalovat

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
strejdinek
Nováček
Nováček

Grafika Radeon HD 6470M nejde nainstalovat

Příspěvek od strejdinek »

Ahoj zdravím všechny.

Mám nečekaný a jak se zdá tak mnou nevyřešitelný problém s výše zmíněnou grafikou.
Moje sestava

Notebook-HP EasyNote LS 11HR
Grafika-intel HD family + výše zmíněná
Procesor-B950 2,1Ghz
System-win 7 (64)

A ted ten problém. Kdykoliv jsem přeinstalovával systém, tak jsem ho instaloval z bitové kopie(uzavřený disk výrobce) a nikdy jsem neměl problém. Po posledním přeinstalování se mi ovšem grafika nenainstalovala. Tak jsem dal automatickou aktualizaci ovladačů a grafika si stáhla nějaký ovladač verze 6 a nějaký drobný. To mi psalo tuším Kod 10. Tak jsem si přes driver genius nechal vyhledat chybějící ovladače a přes to stáhl poslední ovladač verze 12,104,0,0. Ovladač se nainstaloval a po nainstalování před restartem jsem měl u grafiky napsáno že toto zařízení pracuje správně. Z toho soudím že grafika poškozená nijak není. Nicméně po restartu mi grafika vypisuje chybu kod 43 :(

Tak se ptám. Nevíte jak zjistit která verze ovladače je uložena na disku výrobce? A pokud nevíte tak jak bych tohle mohl vyřešit krom stahování všech verzí ovladačů a jejich zkoušení :D

ještě dodatek. Na stránkách HP jsem si stáhnul jakýsi program co by mi měl detekovat HW a zjistit řešení problémů. Jenže ten načítá do 98% a potom přestane cokoliv dělat, tak mi moc nepomohl :/

Tohle téma jsem na netu našel na několika forech, ale nikde jsem nenašel žádnou smysluplnou odpověď, tak mě prosím netlučte za spam :)

A za jakoukoliv odpověď moc děkuji :)
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Grafika Radeon HD 6470M nejde nainstalovat

Příspěvek od Krteq »

Na Switchable Graphics mám ověřeny Leshcat's drivery - http://leshcatlabs.net/2013/06/11/leshcats-catalyst-13-6-beta-2-uniflfor-amdintel-powered-laptops/. Zkus a poreferuj.
strejdinek
Nováček
Nováček

Re: Grafika Radeon HD 6470M nejde nainstalovat

Příspěvek od strejdinek »

Odzkoušeno a taky nejde.Pořád kod 43. Ale problém se mi povedlo nakonec vyřešit. Notebook jsem kupoval cca před 2.5 rokama, tak jsem začal pátrat po tom která verze ovladačů v té době vycházela a nakonec jsem se dopracoval k verzi ovladače 8.861.0.0 a ta tramtadadáááááááá FUNGUJE!:D

Ale jako je to děs tohle. Člověk aby se bál aktualizovat ovladače, aby mu to náhodou nepřestalo fungovat. Výrobci by měli občas přemýšlet.

V každým případě díky za odpověď :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“