ATI Radeon HD 3600 Series

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
V1l1am
Nováček
Nováček

ATI Radeon HD 3600 Series

Příspěvek od V1l1am »

mám menší problém s grafickou kartou ATI Radeon HD 3600 Series. neovplyvnuje to hru ale iba kazí textúry. Updatoval som driver a nepomohlo to. toto je screen z hry Forbidden zone of Chernobyl. podobné veci to robí s Counter strike Global Offensive, Euro truck simulator 2, a občas sa niečo pokazí v LoL-ku. chcel by som vedieť či je nejaká možnosť opraviť to alebo bude rýchlejšie kúpiť si novú a lepšiu. Ak chcete vedieť viac napíšte čo chcete.
Obrázek
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: ATI Radeon HD 3600 Series

Příspěvek od Atapi »

Pravděpodobně už špatná paměť na grafice. Zkusil bych (když očividně ovladače a pod. nepomohli) stáhnout přetaktování, případně i lehce podtaktovat paměť, jestli to nepomůže. Pak jestli ne a chce se ti do toho, někdo preferuje pečení v troubě, to je taky možnost, já bych jí rovnou zahodil a vzal jinou. Pro jistotu jí můžeš u někoho vyzkoušet, nebo zkusit jinou u tebe, jestli je možnost, ale nejspíš to bude paměť.
Obrázek
V1l1am
Nováček
Nováček

Příspěvek od V1l1am »

Ahoj, bol by som rád kebyže mi pošleš aj linky pretože už sa mi stalo že som stiahol zlé vecy a potom som to pokazil. Ďakujem
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Jaké linky? Takže přetaktovaná asi teda není. Nevím jestli ti to v ati CCC vůbec podtaktování povolí, se koukni v ovladačích do záložky Výkon a OverDrive, jestli jde posuvník pro memory dát třeba o 50-100 MHz doleva. Jestli né, tak leda zkusit nějakou aplikaci, třeba toto (bez záruky, neznám...) http://pretaktovani.cz/text/amdgpuclocktool.php
a zkusit jestli nepůjde tam nastavit paměť o něco níž než je.
Obrázek
V1l1am
Nováček
Nováček

Příspěvek od V1l1am »

Nepomohlo to :( ... zoženiem si druhú...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“