Osobně mi to z opery nefunguje, ie j na pohodu...robuTEKK píše:dlouho jsem to nezapinal, ale to se spousti nejak z internetovyho prohlizece, ne? zkousel jsi jich vic?
Battlfield 3 Nezapne!
Moderátor: Baneshee
- nasua
- Nováček

-
Re: Battlfield 3 Nezapne!
- junglist
- Začátečník

taky mam pocit, ze mi to z opery nechodilo, tak jsem to poustel prez chrome.. ale hral jsem to jen parkrat a uz je to nejakej patek 
- DANO777711
- Začátečník

-
No tak pustam to z chromu
skusal som aj z mozily...SP mi neide...ci dam MP, coop alebo kampan stale hru nezapne. Pri MP mi pise ze sa pripaja na server a pri SP ze intializuje a hru mi nezapne...
CPU:AMD Phenon II X6 1090T 3,7Ghz CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 Plus Stock Cooler MB: ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 RAM: Kingston 4x2GB DDR3 1600Mhz GPU: MSI HD6950 Twin Frozer III 2GB Power Edition OC @ HD6970 + Samsung SyncMaster P2250 22" HDD: WD Caviar Green 500GB, external disk-Western Digital 1TB PSU: Seasonic M12II 620W Bronze CASE: Cooler Master Elite 430
- blaho
- Žlutá karta

-
Spravna myslienka.robuTEKK píše:dlouho jsem to nezapinal, ale to se spousti nejak z internetovyho prohlizece, ne? zkousel jsi jich vic?
Ked si spominam na zaciatky BF3, tak napr. mi to blblo s Mozillov a na Internet Explorer problem nebol.Este dufam ze mas spravne naistalovane pluginy v Origine.
A nahodou nemas nejakeho kamosa/este lepsie kamosku , co sa rozumie do PC
- TankGeorge
- Začátečník

-
Ještě mě napadá, ale už ti to sem psali, jestli jsi nainstaloval opravdu VŠECHNY tři podpůrné saláty.
Origin Games/Battlefield 3/__Installer
- directx
- punkbuster
- vc
V podsložkách "redist" najdi setup soubory a ručně je všechny nainstaluj. Hlavně poslední "vc", tj nějaký C++ knihovny, klidně obě verze, jestli to půjde - x64 a x86. I když máš nejnovější directx i C++, stejně ručně doinstaluj verze z BF3 instalační složky.
Origin Games/Battlefield 3/__Installer
- directx
- punkbuster
- vc
V podsložkách "redist" najdi setup soubory a ručně je všechny nainstaluj. Hlavně poslední "vc", tj nějaký C++ knihovny, klidně obě verze, jestli to půjde - x64 a x86. I když máš nejnovější directx i C++, stejně ručně doinstaluj verze z BF3 instalační složky.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- DANO777711
- Začátečník

-
Pluginy mam naistalovane vsetky co treba...na zaciatku mi pisalo ze ich mam stiahnut tak som to stiahol.
A ak mate nejaku radu ohladom pluginov alebo kde ich stahnut mozte napisat.
ale mal by som mat vsetko stiahnute..
A ak mate nejaku radu ohladom pluginov alebo kde ich stahnut mozte napisat.
CPU:AMD Phenon II X6 1090T 3,7Ghz CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 Plus Stock Cooler MB: ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 RAM: Kingston 4x2GB DDR3 1600Mhz GPU: MSI HD6950 Twin Frozer III 2GB Power Edition OC @ HD6970 + Samsung SyncMaster P2250 22" HDD: WD Caviar Green 500GB, external disk-Western Digital 1TB PSU: Seasonic M12II 620W Bronze CASE: Cooler Master Elite 430