Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od slaava »

Pokud mate premium, jazyk resit nemusite a nainstaluje se podle nastaveni originu...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

premium nemám....
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Má na účtě nějaké další hry ? Jaký máš vztah k acc ? Pokud hraješ občas, tak bych se na to vykašlal a koupil humble bundle kde máš normáln BF3 a kopu dalších her za stovku ...
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

nic tam nemám, jen ruskou verzi BF 3 a free BF 1942.. :lol:
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak to bych koupil humble bundle :) Oza stovku hodně dalších her, jak na steam tak origin, mrkni pokud neznáš :)
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

teď na to koukám, ale mám problém s online platbou :( .... Nemám kartu.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Rodiče, kamarádi, neob někdo tady na forku by se našel kdo bude ochoten.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

nebo by stačili pouze ty soubory.. Tak jsem to vždy dělal, vyšel update, stáhl jsem nové cz soubory a hotovo.. Ale teď jsem dlouho nehrál a ještě k tomu jsem musel reinstalovat, a tak už nevím, kdy naposled vyšel update apod..
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Nebo no, nicméně poradím jenom zkusit google tak jsem to dělal já ale pokud tam není nic aktuálního tak je to blbé no.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

nic jsem nenašel... Blbá ruská verze... Nevěděl by někdo, kde to sehnat? nebo nemohl by to někdo hodit ze své hry a uploadnul to? Díky.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Jestli hledas cz, zkus eng. Ty musi byt na 100%.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

jo, ale já vždy najdu nějaké soubory a pak mně ta hra nejde vůbec zapnout...
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Tož, UPC se pochlapilo a ping je pěknej a konečně se to dá hrát. Což o to, když to člověk hraje vyloženě napohodu, tak je to dobrej odpočinek.

Tož, někdo do "čety"? Všici koho znám jsou furt off.. Dyžtak: "HentaiRush_CZE"
Wannabe dickface... :]
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

blahorodie píše:@sefin

jasne BF2 je stale neprekonana hra.
BF3 je v poho, ale musis behat a proste sa tu hru naucit hrat.
Niekto ma odohrane 5 hodin a pycuje jak chora vrana :roll:
s tímto sice souhlasím, ale zase na druhou stranu BF není nic jiného než arkáda a to má být hratelné po první hodině stejně jako třeba COD / CS / UT...

s pohybem problém nemám, se sniperkou se stejně nekempí. Je potřeba vždy měnit místa jinak je z člověka velice brzo škvarek. Ale hodně mi tu vadí ten drop kulek a nemožnost zabít na jednu ránu pokud to není HS. Opakovací sniperka rozhodně není OP zbraň, která by vyřídila celou četu...
Díky autohealu trefím maníka a ten mi skočí za překážku než stihnu nabít druhou kulku a tam se v klidu dohealuje...

Nejvíc hratelná mi přišla mapa metro s normální útočnou puškou. Naopak nejhorší mi přišla mapka, kde bylo moc vozidel. Měl jsem z toho pocit, že tam není nic jiného než vozidla. Pěchotu aby člověk pohledal :-( a to byla mapa s 64 hráči :-( (a nebyla to jen jedna hra)

BF2 jsem nehrál, ale hrál jsem BF co je free to play a to se hrálo moc dobře. BF3 mi strašlivě nesedl. Je to až trapné jak moc jsem se těšil až si to zahraju a nakonec to po cca 15h hraní smažu :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

tak hraj hardcore. tam sniperky zabijaju na 1 hit. a metro najlesia mapa haha.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

na hardcore sniperky nezabijej na jednu, to byla taky jedna užasna fičura v nějakym patchi
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Nerboard píše:tak hraj hardcore. tam sniperky zabijaju na 1 hit. a metro najlesia mapa haha.
no já právě hrál převážně hardcore a jak píše loco na 1 ránu nezabíjejí. Jsou v tom základním BF3 i jiné čistě pěchotní mapy kromě metra?

mapy s vozidly mě fakt ultra nebavily :-( ne že by mě pořád zabíjeli to ne. Ale jako sniper jsem probíhal celou mapou jak trubka a nemohl jsem za prase narazit na pěšáka :o

BF4 podle traileru vypadalo hodně zajímavě (shanghai), ale otázka jaká bude realita.

Jo ještě co je vůbec ten premium? To je nějaká jednorázová platba za extra služby nebo je to nějaký měsíční poplatek?
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jednorazova platba za všechny DLC (vyjde to levnějc než je kupovat pojednom) + nejaky vyhody, jako přednost v čekání na slot, challange navic, znamky navic, kudla navic a pak taky míváš přístup do beta verze MoH nebo BF
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

dales.luk píše:jo, ale já vždy najdu nějaké soubory a pak mně ta hra nejde vůbec zapnout...
Vše máš tady http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3 ... 3lang.html
je to eshop ze střední ameriky, kterej si na tom založil byznys že prodává levný ruský klíče k tomu přidá easy návod jak tam narvat angličtinu a pokud vim, je to i jedinej web/shop, kterej se timhle zabejval přímo oficiálně...pokud tam nenajdeš nejnovější eng soubory tak tim spíš je nenajdeš jinide. Mám premium, ale to jazyk neovlivňuje, při možnym patchi se stahujou ruský updaty, nicméně sem nedávno pár dní zpět BF3 hrál a žádnej update sem nepotřeboval.

A tady je celej thread na battlelog fóru pro CZ/SK lidi, když bystak uzurpoval na tý češtině (já používám angličtinu, díky názvům ve hře se pak líp domluvíš s ostatníma co mluvěj jinym jazykem jak ty, protože znáš přesnej anglickej název pro danou věc) http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs ... 909361280/
stačí trochu hledat
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Nooo, není to špatný.. Samozřejmě, donutit nějáký lidi, aby hráli teamově v rozumný četě je těžký, ale když se zadaří, je to fajn. :)
Wannabe dickface... :]
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“