Ovládací panel NVIDIE nefunguje
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- vorosilov
- Nováček

-
Ovládací panel NVIDIE nefunguje
Dobrý den, mám jeden problém, když chci otevřít Ovládací panel NVidia tak mi to napíše: "Nastavení displeje NVIDIA nejsou dostupná. Nyní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU." Můžete mi pomoci co mám dělat. Mám tento NTB: http://notebooky.heureka.cz/asus-k55vj-sx031h/ .... Snad je to vše co potřebujete vědět, zkoušel jsem i nainstalovat nový driver ale nic. Tak jsem někde našel že mám odinstalovat od NVIDIE všechno, tak jsem v té instalaci dal "čistou instalaci" a pak jsem restartoval PC a dal jsem znova instalaci a napsalo mi to že to mám restartovat, tak jsem to 100x restartoval ale pořád to píše. Tak jsem dal obnovu a ten ovládací panel mám ale nemůžu se do něj dostat tou hláškou co jsem psal a bojím se nainstalovat znovu driver. Jinak mám integrovanou grafiku (Intel) a WIN8, je to možná jen tím že ji mám přepnout, ale nevím jak, v BIOSU jsem hledal a nenašel, protože BIOS je v WIN8 úúúúplně jiný než který si pamatuji ve WinXP. Prosím pomocte!!!
- Mirek E.
- Začátečník

-
Re: Ovládací panel NVIDIE nefunguje
Tvuj notebook nejspis pouziva funkci nvidia optimus, tzn. ze se ti prepina mezi integrovanou grafikou intel a tou nvidii. Stahni program GPU-Z a dole v te liste vyber grafiku nvidia, tim ji aktivujes a potom by ovladaci panel mel jit otevrit.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Alfajk
- Začátečník

-
docela by me zajimala ta souvislost s win 8 a biosem
zadny cd k ntb nedostals? tam by mohl bejt program kterej by obstaraval to prepinani grafik...
zadny cd k ntb nedostals? tam by mohl bejt program kterej by obstaraval to prepinani grafik...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- vorosilov
- Nováček

-
Mirek: Díky, zkusím...
Alfajk: Ne, nedostal..
Alfajk: Ne, nedostal..