Automatické odhlašování PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Automatické odhlašování PC

Příspěvek od WenzelLAH »

Nedávno jsem sestavoval synovcovi nové PC, jakmile počítač ale dostal, nastal určitý problém - u PC sedí 40 hodin v kuse, v podstatě vynechává jednu noc, což je docela nařez si myslim... Zatím jsou prázdniny a PC jsem omezil pomocí WinPCGuard, ovšem to je placený soft a mam jen zkušební demo na měsíc, pak nevím co bude dělat...

Je nějaký nejlepe neplacená SW na omezení doby sezení u PC? Např. omezit ho na 8 hodin denně, nebo podle denního rozpisu navolit od kolika do kolika hodin muže být uživatel přihlášený? WinPCGuard funguje tak, že pokud má nastavené že v aktuální dobu nemá být PC puštěné, tak pořád uživatele odhlašuje. Program mi v podstatě vyhovuje, jenže jde o to, že se nám za něj nechce platit a tak hledame nejakou free variantu :-)

Děkuji za každou radu
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Automatické odhlašování PC

Příspěvek od Herpes »

Jako free variantu bych viděl syna trochu propleskat ať se vzpamatuje :wink: :!: .. a kdyby ne tuhle variantu, tak pak bych zkusil PC Locker 8)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
WenzelLAH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WenzelLAH »

No kdyby bylo na mě, tak to volím jako první :-) ale vzhledem k tomu, že to je jedináček, tak brácha se švagrovou jsou na něj kapku mirnější... :-) díky za tip, kouknu na to.
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

No myslím si, že pozice jedinaček by na to neměla mít vliv, každopádně nejsme tady family-tuning.cz ..:) pak napiš, jestli se osvědčila..:)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“