DVD prehravac na domace kino levny rady

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
wintry
Nováček
Nováček

DVD prehravac na domace kino levny rady

Příspěvek od wintry »

Dobry den. chcel by som vas poziadat a poprosit ci by ste mi neporadili nejaky levny dvd prehravac na ktory mozem napojit domace kino ktore ma koncovky take kabliki tj nie jack .. ale take otvorene kable.. a najdolezitejsie je to aby mi prehralo filmy ... aspon vacsinu filmy stahujem s ceskeho torent portalu v ktorom su filmy typu mp4 a avi[to je asi divix] bolo by fajn keby mi prehra aj full hd filmy alebo aspon 720p .. alebo nieco medzi ci pod.. proste uz ma to strasne stve mame domace kino doma xyz let a pozreli sme si nanom asi 2 filmy dokopi preto ze to vyj**** dvd neprehra nic moderne co som postahoval tj mam aj 100 filmov a nic neprehra roznych formatov.. tak by som chcel kupit nove a ak mi neviete poradit tak mi aspon poradte nejaky jednoduchy rychlejsi program na prerabanie celych filmov do ineho formatu vopred vam velmi pekne dakujem .. ps: snazil som sa najst na alze nejake tie dvd prehravace ale to je premna spanielska dedina .. :( :( :(
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: DVD prehravac na domace kino levny rady

Příspěvek od kotas »

..já mám skoro tři roka doma FERGUSON model D-890HX a funguje mi to výborně, přečte to právě většinu .avi a .mp4, ale neumí to žádné 720p a ani .mkv a podobné formáty, ale na přehrávání DVD a těch aviček to fachá na výbornou...

A pokud chceš aby přehrávač uměl většinu formátů, tak jedině nějké HTPC nebo ještě lépe multimediální centrum, třeba něco takového: http://www.czc.cz/asus-o-play-bds-700/110570/produkt
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

v MP4 kontejneru bývá hodně často h264 a v tom je ten zakopanej pes - žádný běžný DVDčko to nepřehraje. Jak píše Kotas, tak jediná možnost je HTPC.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
wintry
Nováček
Nováček

Příspěvek od wintry »

a neda sa to nejako prerobit? pride mi to moc 200 eur za htpc.. nebo jestli sa da kupit normalny htpc za stofku novy tak by som este bol schopny tolko naskrabat dost ma to stve
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

200E ti za HTPC přijde moc? Mně teda ne. Levnějí to prakticky neposkládáš ani z nejlevnějších dílů.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“