potřebuju na tohle LI UPS nebo stačí offline? koukal jsem že za hezkou cenu jsou Eatony Ellipse Eco 1200 nebo 1600, nebo budu potřebovat Eaton 5S nebo dokonce Ellipse Max / APC Back-UPS. s domácí UPS zatím bohužel zkušenost nemám
jakou UPS?
- zombux
- Odborník PCT

jakou UPS?
měl bych rychlý dotaz k výběru UPS, respektive jakou technologii mám vybrat - netuším jestli mi bude stačit offline nebo bude vhodnější line-interactive. mám obyčejné "herní" PC s hromadou harddisků, žravým 26" monitorem a k tomu studiové monitory a ještě nějaké drobnosti. rád bych koupil nějakou UPS, protože mi v bytě občas vypadnou pojistky a chtěl bych aby UPS počítač nějakou dobu udržela v chodu, aby se případně sám bezpečně vypnul.
potřebuju na tohle LI UPS nebo stačí offline? koukal jsem že za hezkou cenu jsou Eatony Ellipse Eco 1200 nebo 1600, nebo budu potřebovat Eaton 5S nebo dokonce Ellipse Max / APC Back-UPS. s domácí UPS zatím bohužel zkušenost nemám
ignorelist: kremrole a dezoláti