Call of Duty: Ghosts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Ghosts

Příspěvek od sefin »

Lidi nechápu proč vám ta COD série leží tak v žaludku. Nezlobte se, ale připadá mi to jak když čtu recenzi na idnesu od Spáčilové:-D

hrál jsem akorát MW1 a 2 a bavil jsem se u toho mnohem a mnohem víc jak u kampaně např MOH (smazáno po hodině hraní - větší pííííčovinu jsem snad na PC nikdy neměl a příběh to fakt nezachránil)

COD byla vždy hra pro masu a to splňuje na 300%. Prostě i totální lama to zapne a hned ví co má dělat, jak se to ovládá a i v tom MP něco trefí. Je to prostě naprosto user friendly hra.
+ má pěkně nascriptované scénky s dobrým hudebním doprovodem. Pokud někdo tvrdí, že story je sračka pak raději nechci ani vidět jak hodnotí filmy, protože 99% filmů by nemělo šanci dostat víc jak 10% :-D

A komu se to nelíbí nechť CODu pr.. políbí :D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jenomže MW1 potažmo MW2 jsou poslední díly který nebyly ve svojí době tak nechutně zastaralý a něco dokázaly nabídnout, jdi a zaplať litra za libový BO2 a uvidiíš co to je kvalitní hra pro masu

jinak ohledně story, hrál si někdy singleplayer u jiný hry než u cod a moh ? to se nedá srovnávat s normálníma storyline u normálních her
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kazdej,kdo oznaci story u CoD(a jeste k tomu u black ops) za dobrej, u me klesne v zebricku "herní fajnšmekr" na uplne nejnizsi pricku...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Co je BO2?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

call of duty, to neznáš ;)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Fuj
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

BO1/2 se mi vůbec, ale vůbec nelíbí ... MW1 byla úžasná, ve své době něco úžasného mezi tímto typem her. MW2 byla pěkně napasovaná na MW1, strašně se mi líbil příběh. MW3 uznává, že na svou dobu je fakt slabota po technické stránce, ale příběh mě opět dostal na kolena... obzvlášť konec, jak pěkně oběsíte Makarova a Price si zapálí doutníček, to má styl jak prase 8-) A když vynecháme MW sérii, tak WaW byla taky super hra, v tom Tichomoří se mi to šíleně líbilo (když si jdete pěkně po cestičce a vyskočí na vás Japončík s bajonetem :D). A za rusáky to bylo taky dobré, obzvlášť mise Vendetta, to bylo super 8-)
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Nejlepší byl prní díl a UO to byla klasika :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to se zas nedá srovnávat bohužel, to bylo o něčem jinym, ale UO mělo dost dobrej multiplayer
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tak 1. díl a 2. díl nepočítám, to je legenda 8-)
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

No MW3 je jediná hra, kterou se mi vyplatilo si koupit, pořád si jí občas večer když je čas zapnu a zahraju, v podstatě ale hraju jen face off 1 vs 1, to mě fakt baví. Je to jednoduchý akční odreagování, který je zábavný a nenáročný. Žádná frenetická zběsilost, na to už v 36letech fyzicky nemám:-) Ale ty souboje 1vs1 jsou ok, akorát škoda, že si jen málokdy zahraju ty mapy z posledního dlc, asi to už nemám moc lidí, tak jsem odkázanej jen na ty dvě základní..
Je pravda, že když jsem koukal na youtubu na ty videa z Ghosts, tak je to jen lehce modifikovaný Mw3:_) To hlavní, co mě u týhle hry asi drží je ale ta výborná arkádová hratelnost :) a reálný zbraně
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já si MW3 zahraju, jak jsem psal - chytlavé a zábavné. Ale přijde mi nefér, že to má prehistorický engine a hnusné textury dávat za to (když to vyšlo) přes 1000Kč :stupid: Ale co se týče hratelnosti, za to bych ten litr možná aj dal ;)
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tohle je strašně individuální záležitost. Někomu se COD prostě líbit nebude a jinému ano. Jen co se týče příběhu tak by mě, ale celkem zajímalo, která arkádovitá FPS měla výrazně lepší story než COD? Mě totiž nenapadá nic co by se už nevidělo tisíckrát ve hrách nebo ve filmech:-)

engine mi u COD vůbec nevadí, grafika neurazí a hra běží na všem možném i archaickém. Ale hlavně ta hratelnost je dobrá.

pro mě je zásadní problém COD ten, že vychází každý rok nové. skrze 5-6h singlu jsou to vyhozené prachy a každý rok kupovat novou verzi hry skze MP mi taky příjde jako blbost.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já jsem si u COD vydávání každý rok zvykl, asi jako u NFS. Více mě to štve u AC, kdy ani nevyšla trojka a už oznámili dalších 2 díly s vydáním za pár měsíců :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

NFS? to dneska ještě někdo hraje? (myslím nové díly, ne ty staré pecky, u kterých jsem strávil půl roku) :mrgreen:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já nehraju ani jednu z těch her co jsem jmenoval, jen mi přijde dost ujetý to vydávání po půl roce :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

no, to ... klidně bych nepotřeboval nové CoD i 3 roky, ale kdyby to byla pořádná hra, se super grafikou, výborným mulťákem a singelem a hlavně dobrou optimalizací, tak bych za to dal aj 1500 :) Škoda, že lhali o enginu ... původně prohlásili, že to bude na Cryengine 3, což by bylo něco :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

dneska se skoro o žádnou hru snad vývojáři normálně už nestaraj ... z toho co hraju - CSGO , tam nerfnou všechny zbraně + na základě poznatků profesionálních hráčů změní intenzitu kvokání slepic , vzdálenost na jakou se slepice vystraší a další velice důležitý věci , chivalry - hra je zabugovaná furt, nerfnout jedinou pohyblivou classu ve hře aby pohyblivá nebyla, lagy bugy , dayz - neustálý práce na standalone kterej mezitim měl 8x vyjít , přitom pulka lidí furt pracuje na zabugovaný modifikaci která se stejně v 50% seká oproti normální armě , hlavně že bude rybaření ...

u NFS to aspoň funguje, všechny auta jedou rovně, žádný nejede stejně , a policajti jsou blbý furt stejně takže nepřekvapěj

AC bych hrál nejradši donekočna , tak ať vydávaj, zatim paradoxně nejslabší díl byl ten první (přestože jsem na něm začínal)

jinak doufám že v multiplayeru bude možnost hrát za psa !!!
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

LoCo99 píše:na základě poznatků profesionálních hráčů změní intenzitu kvokání slepic!
To myslíš vážně nebo vtip? :D CS:GO už jsem dlouho nehrál, ale na turnajích se hrajou mapy bez slepic :nervous:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já si nedělám srandu, http://store.steampowered.com/news/11361/ "based on pro feedback"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“