zdravim al bych poradit uz nevim jak dal... ze stareho pc me zustal disk a data na nem potrebuju dostat do notasu bohuzel kdyz pres redukci disk pripojim k ntb takto disk ukaze ale chce ho to hned zformatovat coz samozrejme nechci protoze data... takze co ted s tim ?
predem dik za odpovedi
data z disku do ntb
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- elukas
- Nováček

-
- Trady
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: data z disku do ntb
mohlo dojit pri manipulaci s diskem k poskozeni disku
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte RTX-2060 6G-OC| RAM: 16 GB DDR3 Kingston HyperX PnP 4x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb + Samsung 850EVO 500 Gb| CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 11 Profesional
- elukas
- Nováček

-
taky me napadlo ale pochybuju co sem ho vytahl z pc lezi na policce v antistatickym sacku 
jeste dodam.. zobrazuje se mi ted jako RAW pritom predtim byl formatovany jako NTFS a proste kdyz ho pripojim nedava mi to ani jinou moznost nez formatovat coz praveze nechci kvuli ztrate dat
jeste dodam.. zobrazuje se mi ted jako RAW pritom predtim byl formatovany jako NTFS a proste kdyz ho pripojim nedava mi to ani jinou moznost nez formatovat coz praveze nechci kvuli ztrate dat
- zombux
- Odborník PCT

- elukas
- Nováček

-
no nejspis ale po zformatovani funguje uz normalne a vetsinu dulezitych dat jsem obnovil pres "getdataback"
takze prosim lock
takze prosim lock