data z disku do ntb

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
elukas
Nováček
Nováček

data z disku do ntb

Příspěvek od elukas »

zdravim al bych poradit uz nevim jak dal... ze stareho pc me zustal disk a data na nem potrebuju dostat do notasu bohuzel kdyz pres redukci disk pripojim k ntb takto disk ukaze ale chce ho to hned zformatovat coz samozrejme nechci protoze data... takze co ted s tim ?

predem dik za odpovedi
Trady
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: data z disku do ntb

Příspěvek od Trady »

mohlo dojit pri manipulaci s diskem k poskozeni disku
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte RTX-2060 6G-OC| RAM: 16 GB DDR3 Kingston HyperX PnP 4x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb + Samsung 850EVO 500 Gb| CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 11 Profesional
elukas
Nováček
Nováček

Příspěvek od elukas »

taky me napadlo ale pochybuju co sem ho vytahl z pc lezi na policce v antistatickym sacku :)

jeste dodam.. zobrazuje se mi ted jako RAW pritom predtim byl formatovany jako NTFS a proste kdyz ho pripojim nedava mi to ani jinou moznost nez formatovat coz praveze nechci kvuli ztrate dat
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pak bude problém v té redukci, logicky
ignorelist: kremrole a dezoláti
elukas
Nováček
Nováček

Příspěvek od elukas »

no nejspis ale po zformatovani funguje uz normalne a vetsinu dulezitych dat jsem obnovil pres "getdataback"

takze prosim lock :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“