Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Nordir »

Jezis tady porad nekdo breci ... pokud te to nebavi tak to nehraj a hlavne hra kterou si hral cca 500h ... pokazde kdyz vyjde nejaka novinka tak zacnes brecet tady a na diablofans kde s tebe maj uz prdel.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Jo to mě taky baví. U hry stráví milion hodin a pak zodpovědně napíše že to je totální sračka. A to v době, kdy stejný prachy stojej hry, který projdu za pět hodin a maj znovuhratelnost nulovou.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Z tohohle důvodu jsem k Diablu tolerantní a přestože mu klidně aukci kdykoliv vytknu, rozhodně neříkám, že je kvůli tomu hra sračka. U hry jsem strávil mnoho hodin a přestože jí už nehraju z důvodu nemožnosti nalézt si lepší gear, není to špatná hra.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Bez_n1ck píše:Z tohohle důvodu jsem k Diablu tolerantní a přestože mu klidně aukci kdykoliv vytknu, rozhodně neříkám, že je kvůli tomu hra sračka. U hry jsem strávil mnoho hodin a přestože jí už nehraju z důvodu nemožnosti nalézt si lepší gear, není to špatná hra.
Je fakt ze softcore uz je pro me asi uzavren ale na druhou stranu kdyz clovek zacne hrat HC tak ma radost z kazdeho dropu a pokazde si musi davat pozor aby nezarakvil ... disconnect k tomu patri ten mi pohrbil uz vice postav. Vzdy sem byl nasranej ale za 5min sem rozjel novou postavu a do 4h byl za pomoci pratel na 60lvl a o itemy nebyla nouze .. funguje tam vypomoc a kazdej item te boostne a hlavne se kouses od MP1 k vyssim a snazis se byt lepsi.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

po prejdeni datadisku na SC + ked vydaju loot 2 tak rozbehnem HC znova. mohla by to byt sranda hlavne ked uz konecne zacnu padat pouzitelne veci.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Nerboard píše:po prejdeni datadisku na SC + ked vydaju loot 2 tak rozbehnem HC znova. mohla by to byt sranda hlavne ked uz konecne zacnu padat pouzitelne veci.
Me na HC padaji daleko lepsi veci na SC kde mam plvl100 a hraji MP10 :-D dokonce i mempo s critem, witching hour s vitalitou a resistama + INT mi padlo na HC + dalsi dropy za par desitek milionu.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

HC rozhodně hrát neplánuju. Kvůli lagu, kterej mám každejch 5 minut bych nedošel ani normal. (opět děkuji za kvalitní net v centru Prahy). Radši se budu rejt prstem v prdeli, než abych hrál HC, kde umřu (ne svojí vinou) 15x za hodinu.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

bůůů diablo je špatný, protože je postavený kolem aukce. bůůů, diablo je špatný, protože je dělaný primárně na konzole, kde aukce vůbec neni.

dropy použitelný jsou. Jsem schopný se dostat skrz celou hru do inferna bez použití AH.
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Fanbojs jsou zase mad?

btw: http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii
3,8 je docela bida :roll:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Cooper69 píše:bůůů diablo je špatný, protože je postavený kolem aukce. bůůů, diablo je špatný, protože je dělaný primárně na konzole, kde aukce vůbec neni.

dropy použitelný jsou. Jsem schopný se dostat skrz celou hru do inferna bez použití AH.
vis,ze mas se vsim pravdu? :lol:

ja jsem taky do inferna bez pouziti aukce dosel,bez problemu,taky jsem inferno dohral skoro bez aukce a to jeste v dobe,kdy bylo inferno opravdu drsny (pred 1.0.3),nikde nikdo nerika,ze to nejde

ale jentak pro zajimavost - precti si treba jen polovinu z dosavadnich 902 komentaru ktery jsou 100% aktualni na fcb diabla - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater ...kolik z nich tu hru chvali? ani ne kazdej 10...

podivej se treba na metacritic a i s ignoraci prvni poloviny hodnoceni 0/10 ktery to dostalo za nefunkcni servery v dobe vydani,je to porad dost bida potacejici se na hranici 4 bodu z 10

a nebo se podivej na jakejkoliv jinej web a precti si reakce hracu...proste je ta hra,na to ze je od blizzardu,kolosalne podelana a fanboys si to porad nechtej priznat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

keistown píše:Fanbojs jsou zase mad?

ale to jsou prece jen hnusny kecy hejteru,ktery ale vubec vubec vubec nejsou pravda !!!111""1ů"
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

první polovinu komentářů u "najděte deset rozdílů" číst nebudu. Rozhodně tam nebude nic zajímavýho, možná tak plky dvanáctiletých dětí co si neumí udělat vlastní názor a neví co komentují

Na metacritics jsem se podíval a začetl jsem se tam. Hezky n to shrnuje začátek komentáře člověka, co dal hře nula bodů: After playing 2500 hrs..

četl jsem tam výtky typu: alway online DRM - já jsem za něj v podstatě rád
repetetivní hraní - jaké si to uděláte, takové to máte.
grafika / zvuk jsou špatné - jsou
příběh sux - v podstatě ani nevim o co tam jde, moc mě ten příběh nebere, takže je mi to jedno
chybí customizace - to znám, každý křičí že chce tu správnou customizaci a pak se jede podle návodu, jakže se to maj ty body rozdělit. ne, díky. jde hlavně o gear, stejně jako v předchozích dílech
špatný drop, vede k používání AH - ale chlapci, to snad nemyslíte vážně.
bugy / špatné nakódování - nemám na to názor, nejsem programátor jako jím je nejspíš 90 procent lidí. nestává se mi, že by mě hra nějak vypekla

zapomněl jsem na něco?
Ahoj.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Alfajk píše:
keistown píše:Fanbojs jsou zase mad?

ale to jsou prece jen hnusny kecy hejteru,ktery ale vubec vubec vubec nejsou pravda !!!111""1ů"
Tak metacricticem bych se vubec neohanel :-D Kecy typu je to na hovno ale odehrano mam stovky hodin je super od hateru jako jste vy. PRoc jste tu hru vubec hrali?
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

To je absolutne jedno. Tady neni problem v tom ze se nekomu neco libi nebo nelibi. Problem je v lidech co jsou vztekli fanbojs protoze jim nekdo sahl na hracku a neuznavaj cizi nazor. A jeste ze sebe delaj voly jak Cooper kterej napise ze ho vlasnte nic nezajima a nic nehodnoti ale hra je dobra a nebo Exp co napise ze ostatni hry nemaji znovuhratelnost. Ono Diablo ma znovuhratelnost? Nekde je duvod proc bych rozjel druhej char? Naka moznost vyvoje postavy kde mam na vyber? Oh wait! Tady nic neni. A grind neni znovuhratelnost. U CoDu muzu taky prosedet 300 hodin kdyz budu hrat singl 50x dokola.

Ps: vsadim se o stash plnej (useless) legendarek ze mit odehranych malo hodin tak kricis jak hru nehral a nemuze hodnotit. :roll:

Btw, uz ta myslenka ze nekomu budu rikat hater protoze s nim nesouhlasim mi prijde stupidni. Bavi vas ze sebe delat debilky?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Spíš bych řekl, že je k zamyšlení, jak někdo může tvrdit o celé hře, že je to odpad, když u ní strávil stovky hodin. Ano, dokážu si představit, že vypíchnu konkrétní parametry hry, které se mi nelíbí, nebo se kterými nesouhlasím, ale pokud u toho strávím 500 hodin, tak to asi není špatná hra.
A že je po pěti stech hodinách hraní nudná? No to z ní ale taky nedělá špatnou hru ;)
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Tvoje invektivy komentovat nebudu, internetový siláci mě fakt ze židle nezvedaj. Ale jestli chceš srovnávat znovuhratelnost Diabla a téměř čehokoliv jinýho, kde si můžeš vybrat jednu z deseti zbraní nebo jedno z dvaceti aut, tak se asi fakt nemáme moc o čem bavit, protože to si jednoduše nevidíš do huby, nic víc.

Jinak viz Bez_n1ck, tohle asi taky nikdy nepochopim. Já poznám po půl hodině jestli mě hra baví nebo ne, když ne, tak končim, ne že si řeknu "hm, tak zkusim ještě tisíc hodin týhle hovadiny a dost".
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ach ta ironie mluvit u jedne z nejvic zkonzolenych her o jednoduchosti a vybirani si 1 z 20ti a 2 z 30ti. :roll:
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Přesně tuhle odpověď sem čekal, takže díky, nezklamal si :roll:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Promin, ja zapomnel ze jsou lidi pro ktery je jednoduchost a orezanost vyhoda. Omlouvam se. Ono je vlastne lepsi kdyz nemam na vyber, protoze lidi si stejne vybirali podle navodu. Asi proto je D3 koridorovka. Protoze kdyby melo otevrenejsi lokace, lidi by stejne vesli vchodem a vysli vychodem.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Ty jo tak ten matros na kterym frcis chci taky ... clovek se na neco pta a dostane uplne jinou odpoved :-D To mi pripomelo jednoho cigana v relacii aj mudry schybi - taky se na neco ptali a on odpovidal uplne mimo nebo si mlel neco pro sebe. :mrgreen:

A ted vazne .. to ti trvalo stovky hodin nez si prisel na to ze je to jednoduche a orezane? zacinam se bat o tve dusevni zdravi.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“