Ahoj ahoj všichni
Potřeboval bych pomoct mam ntb - M51TR v něm je DVD - ROM MATSHITA UJ870BJ
Když tam hodím origo hned načtené, ale vypálený CD vůbec ani tuk . Podle mě budu potřebovat nějaký nový firmware, ale nikde ho nemůžu najít.
BUDU VELMI VDEČNÝ ZA POMOC
DVD - rom firmware
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- hranicarrr
- Začátečník

-
- Jds1cz
- Začátečník

Re: DVD - rom firmware
Zkusit vyčistit.Mimochodem v čem pálíš(program).Měl jsem taky jednu takovou ale ve stolním PC.Dvd vypálila ,ale nepřečetla a přehrát taky nešla.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- hranicarrr
- Začátečník

-
Vypaluju v deamonu (iso). vyčistit čočku už jsem skoušel lihem.
Když to vypalim všude to přečte jenom ne u mně(vypaluju na stolaku)
Když to vypalim všude to přečte jenom ne u mně(vypaluju na stolaku)
- Jds1cz
- Začátečník

Já vím někdo to nemá rád.Co zkusit Nero.Nebo novou mechaniku.Já vím rada jako stehno.Jo jaká media používáš?.Firmware sem taky aktualizoval a nepomohlo.Vyřešeno novou mechanikou.Nestojí moc dnes,asi jsem nepomohl co? 
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- hranicarrr
- Začátečník

-
Já už něco vymyslím, ale díky za pomoc 
- Trady
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mas to samy co se stalo mne, CD palilo, cetlo jen nekdy, dvd vypalilo, ale neprecetlo, originaly cetlo. Zkousel sem asi 50 FW ale nic nepomohlo. Znamy co opravuje autoradia atd. tak na to koukal (na tu mechaniku) a nwm jak zjistil ze tam nejaka ptakovina odesla a ze to nema cenu resit tak sem koupil za 600 ext. dvd vypalovacku a vyreseny problem
a misto dvd mech v NTB soupnu jak bude cas dalsi HDD 
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte RTX-2060 6G-OC| RAM: 16 GB DDR3 Kingston HyperX PnP 4x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb + Samsung 850EVO 500 Gb| CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 11 Profesional