Gamepad
Moderátor: L4mka
- TomansteinxD
- Nováček

-
Gamepad
Ahoj, od včerejška mam novej gamepad (Genius MaxFire Blaze 3). No, první den bez problému. Vyzkoušel jsem pár her a všechny šly, dneska jsem zkusil nově nainstalovaný Fallout New Vegas, kde mi šlo nastavit tlačítka pro různé akce, ale ve hře už gamepad nereagoval. Zkoušel jsem restartovat pc, vypojit a zapojit, nainstalovat a pote přeinstalovat ovladače, ale nic nepomohlo. Tak jsem spustil jednu z her, která mi včera s gamepadem šla (Burnout: Paradise City), ale ukázal se stejný problém - v menu tlačítka jdou nastavit na zrychlení, nitro, brzdu atd. ale ve hře se zase nic neděje po zmáčknutí plynu. No, do třetice jsem zkusil další hru (Devil may Cry) a tam gamepad stále funguje. Nevíte někdo co s tim? 
- LoCo99
- Začátečník

Re: Gamepad
na to mam já jednu celkem jednoduchou radu.... pokud pro hru neexisutuje preset pro gamepad, nedoporučuju ho ve hře používat
už jenom zmíněnej burnout paradise nedokáže fungovat nějak použitelně na gamepadu, nejde přiřadit analog na zatáčení ani nejde dát plyn na trigger aby to šlo regulovat
už jenom zmíněnej burnout paradise nedokáže fungovat nějak použitelně na gamepadu, nejde přiřadit analog na zatáčení ani nejde dát plyn na trigger aby to šlo regulovat