Herní sluchátka

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
N0isy
Nováček
Nováček

Herní sluchátka

Příspěvek od N0isy »

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně nových sluchátek pro mé herní potřeby do 3000,- Kč. Zatim jsem koukal na Logitech G35, které má i kamarád a zatim jsou pro mě nejpravděpodobnější nebo Sennheiser HD 558, které mi taky někdo doporučoval. Designově se mi sice vůbec nelíbí, ale pokud je zvuk dobrý, tak proč ne.

Jaké tedy vybrat? Hraju každou novou hru, na žánru mi nezáleží. Ale byl bych rád za dobrou kvalitu virutálního 5.1/7.1 a za pohodlí i po dlouhé době hraní. A to oba headsety podle recenzí a zkušeností slibují.

Předem díky za pomoc.

//dohnalik - přesun do podsekce
TOC
Začátečník
Začátečník

Re: Herní sluchátka

Příspěvek od TOC »

Už jsme to řešili na EHW, svůj názor jsem ti tam řekl, jinak doporučím si projít zdejší část fóra věnovanou zvuku. Tenhle problém tu už totiž byl několikrát řešený.
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHYa »

Herní sluchátka jsou jen marketingový blábol, daleko lepší volbou jsou ověřené značky Audio-Technica, ATH, Shure, Beyerdynamics, přikoupíš k nim mikrofon a dosáhneš podstatně lepšího efektu za stejný peníz.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
cameroncz
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cameroncz »

Já jsem si koupil tydle na hudbu http://sluchatka.heureka.cz/shure-srh750dj/recenze/ , ale používám je i na hry a nemůžu si je vynachválit, jsou prostě perfektní.
Nejvíc mě dostává ta zvuková izolace, když v nich máš hudbu nebo něco hraješ tak neni ani slyšet hlasitý vysavač nebo zvonek od bytu, prostě vůbec neslyšíš žádný okolní ruch/šum. Doufám že máš nějakou lepší zvukovou kartu, protože na integrované by to byla sakra škoda, a to ne jen k těm shurekám.
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“