Prosím Vás o radu. Nepotřebuju zázračný výkon, oba notebooky by mi vyhovovaly, jedná se jen o kvalitu zpracování a "kurvítka".
Musel jsem si narychlo koupit notebook, "rychlovku" vyhrál ASUS, ale docela mě zklamala klávesnice, naopak výkon mě dost překvapil. Přemýšlím, že ho vrátím a pořídím to Lenovo.
http://www.alza.cz/asus-x550vb-xo016-d458318.htm
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g580- ... 450217.htm
Má to smysl? Který bude kvalitnější a lépe zpracovaný? (materiál, klávesnice, chlazení a pod.)
DÍKY :puff:
Lenovo vs. ASUS
Moderátor: Don
- Beko
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
- volfi
- Nováček
-
Re: Lenovo vs. ASUS
Cau chtel bych se zeptat na asus g750. Nekde jsem koukal a tam psali ze je z hliniku, ale napr. na alze nepisou o šasí nic tak jestli nekdo vite z ceho je. A potom jaka je jeho celkova kvalita? Strasne se mi libi ze to ma docela dobre vyresenej zpusob chlazeni a ze to neprepina mezi grafikama. Furt se rozhoduju co si mam koupit mam momentálně 3 adepty. Y510p, edge e531 s i7 a gt 740 a ten asus. O y510p jsem slysel ze neni moc kvalitni a prehriva se, ale zase ma obrovskej vykon, ten edge ma taky docela vykon je o hodne lehci a baterka vydrzi docela dlouho, ale nevim jak jsou na tom tyhle levny thinkpady s kvalitou a nema podsvicenou klavesnici coz je pro me trochu nevyhoda, ale protoze je o dost levnejsi tak bych to ozelel. A pak ten asus sice je to obr a 17,3 uhlopricka, ale jelikoz mi to prijde jako plnohodnotnej herni ntb tak si myslim ze skoro vsechno vydrzi a nerozbije se za 3 mesice. A kdyz si vzpomenu na moje lenovo y560p ktery se behem necelich dvou let 5x rozbilo a na ntb meho bratra ten ma asus ze serie ROG 3 roky stary a smazi ho nonstop a vsechno ok. Tak bych se priklanel k tomu asusu, ale odjakziva jsme meli doma ibm a lenova a jejich servis je opravdu dobrej tak nevim co si vybrat. Proste chci vedet co je z tehle ntb nejkvalitnejsi. prosim poradte mi
- orgasmic
- Začátečník
-
Nejlepsi vykon Ti nabidne Asus G750.
Tamty dva nejsou herni, ale multimedialy.
Navic to Lenovo ma osekanou grafiku.
Tamty dva nejsou herni, ale multimedialy.
Navic to Lenovo ma osekanou grafiku.
Asus Rog Strix G18
- volfi
- Nováček
-
Nejde mi az tak o výkon jako o kvalitu. Vykonem by mi stacil ten thinkpad.