HDD a PCB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
esfilip
Začátečník
Začátečník

HDD a PCB

Příspěvek od esfilip »

Ahoj, mám problém s jedním HDD. Model je: W1F0JBXH hdd je krátce po záruce a včera se mi spálilo PCB, konkrétně jedna součástka. Nevím co je to zač ani kde by šla ehnat a zda by to šlo vyměnit za novou. Chci se zeptat jaké mám možnost popřípadě zda někdo nemáte doma tento HDD třeba s poškozenýma plotnama. Přikládám fotografii na Skidrive

https://skydrive.live.com/redir?resid=3 ... fP-C_Q&v=3

Předem moc děkuji
Trady
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HDD a PCB

Příspěvek od Trady »

Ten odpor tesne u toho vypada taky KO,

co sem tak procital fora, tak takova soucastka te muze stat i tolik co cely HDD, to se oplati snad jen pokud tam jsou ulozene data CIA. Takze spis skus sehnat jen PCB, ale bude to boj
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte RTX-2060 6G-OC| RAM: 16 GB DDR3 Kingston HyperX PnP 4x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb + Samsung 850EVO 500 Gb| CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 11 Profesional
pbjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HDD a PCB

Příspěvek od pbjun »

No a k tomu jeste dodam, ze to shorelo kvuli necemu.... Naposledy sem tady resil 80GB HDD kde uz byla sehnana treti elektronika ktera take shorela a po tom co zakaznik odepsal data jelikoz je mel zalohovana tak jsem disk rozebral a zjistil, ze je pridreny motor a tim ma vetsi odber nez soucastka snese....
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“