Kdyby měl někdo zájem, tak mám i svůj modpack. Na někoho to může být už dost překombinované, ale mně to vyhovuje. Kdo chce, může stáhnout, kdo nechce, tak ať nekritizuje
Verze 0.2.0 (WoT 0.8.
- XVM 5.0.0 Test1, barvičky a celkové obarvení podobné jako u Crabtreho...XVM je funkční, akorát se po zmáčknutí Tab nezobrazí ony staty v té tabulce hráčů (snažím se vyřešit, ale zatím jsem nepřišel na to, kde je chyba)
- Minimalistic sight zaměřovač, reload time, u artin/TDček bez otočené věže zobrazovány i ty konce výseče
- zoom-out, zoom-in (přiblížení 32x, můžu upravit na přání)
- hitlog
- dmg panel se zobrazováním jednotlivých zásahů, časů do opravy + při každém zásahů se uprostřed pod zaměřovačem rozsvítí za kolik
- minimapka se zobrazováním obou dohledů, posledních pozic tanků, zobrazování velikosti výseče (u TD s pevnou věží a u artin)
- hodiny a pingy na oba servery v garáži
- ikonka žárovky, upozornění několika různými hláškami příjemným ženským hlasem :J
- damage indicator i s počítáním času
- kompletně vypnuto zobrazování šance na výhru (iritovalo mě to)
- po zmáčknutí klávesy Alt se zobrazí panel se spotnutými tanky a kolik jim zbývá HP + i nicky u jednotlivých tanků (pěknější jak v předchozím modpacku)
- po zmáčknutí klávesy Ctrl se zobrazí uprostřed obrazovky zvětšená minimapa
- info panel o tancích (zobrazuje, jak rychle ten tank nabíjí, penetrace, dmg, apod.)
- ve výsledném reportu z bitvy jsou hráči seřazeni podle dmg ne podle XP
- hlášky double kill, tripple kill, ultra kill,... z Unreal Tournament
- YasenKrasen Vanilla výsledky bitvy
- Locastan session statistics
- bílé vraky tanků
Odkaz ke stažení modpacku ve verzi 0.2.0 bez clanicons
Aktuální clanicons