Nejde obraz v nahraném videu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
LLL34
Nováček
Nováček

Nejde obraz v nahraném videu

Příspěvek od LLL34 »

Ahoj,

rád bych se zeptal, jestli by tu někdo nevěděl poradit, jak opravit soubor s videem nahrátý přes program supertintin ve skypu.
Při videohovoru na skypu se objevilo okno, že skype přestal fungovat a měl jsem na výběr nějaké tři možnosti - ukončit skype, počkat a ještě cosi, zvolil jsem ukončit skype, nahrátý soubor se uložil na disk, ale video z hovoru mi nejde, přitom soubor zabírá jako by v něm bylo video.
Když ho zapnu např v bsplaeru, tak mi to vypíše tohle: BS.Player nemůže tento soubor přehrát.
Buď nemáš nainstalovaný potřebný kodek, soubor je porušený nebo to není soubor média.

Zkoušel jsem tento soubor opravit v programu repair video master, pokrok k lepšímu tam je - ve vlc playeru naskočí obraz, ale jen škubaný a uplně rozčtverečkovaný až rozmazaný.

Nevíte někdo poradit jak obnovit tento soubor? Za případné rady děkuji.
Trojan4x4
Nováček
Nováček

Re: Nejde obraz v nahraném videu

Příspěvek od Trojan4x4 »

Nijak, nahrávanie zo zdrojovej aplikácie sa neukončilo tak ako malo. Toto jednoducho nerozkóduješ. Budeš si musieť vystačiť s tým čo máš, alebo jednoducho Shift + Del... :wink:
PC:
CPU► FX-8320 COL► Gelid Tranquillo rev.2 MOB► ASUS M5A97r.2 RAM► Corsair 2x4GB GPUHDD► Seagate B. 1TB PSU► Seasonic 500ET 80+ Bronze CSE► Zalman Z11+ PHO► Nokia Lumia 920 Black in Black
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“