GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V

Příspěvek od Blizzard »

nevím, fyzika aut se mi ve 4 moc nezdála, ale tady to vypadá fakt šíleně ... auto se při zatáčení úplně nepřirozeně hýbe :?:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

fyzika v 4ce byla trošku taková že žádný auto neumělo brzdit a chovalo se to jak naložená dodávka :D ale problem s ovladanim jsem neměl
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ve IV ty auta opravdu jezdili jak naložená dodávka, ale bylo to docela zábavný. Akorát člověk prostě neujel pár bloků aniž by naboural :D V tom GTA V to vypadá ale dosti divně opravdu. Uvidíme no...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

RiCK píše:A myslíš, že Phenomík ti na ňu postačí? :roll:
Aha, asi je čas na update podpisu :D Už rok a něco jedu na i5 2500K @ 4.6GHz :wink:

btw. GTA IV na Phenomu jela úplně v pohodičce, tak nevím, jak by to bylo v případě GTA V...
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Zajímavý že na Phenomu jela v pohodičce, když mě na 3570K moc v pohodičce nejede pokud ho nepřetočím aspoň na 4.4GHz :D tím myslím, aby to nepadalo pod 56fps při hustý provozu (56fps protože dementní GTAIV prostě jede na 56fps při Vsync, bez Vsync to strašně laguje)

cituju postřeh jednoho člověka co už to hraje
Poškození auta není jako v GTA IV a fyzika aut je také horší - třeba x metrové skoky
tak s tím poškozením mě teda dost štvou, to bylo na GTAIV suprový.
PS5 Pro | LG OLED CX55
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

http://goodgame.ru/channel/BreadPit/
tendle typek od patka streamuje a vcera vecer uz dohral hlavni story line a pokracuje v dohravani hry na 100% momentalne je off pac spi hral to vcera asi 19 hodin v kuse :D
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tá fyzika vozidiel je naprosto otrasná. A textúry v lese sú ako z čias GTA SA.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Riky ukľudni še :wink: Na pc si to vychutname, dufam ze v Q1 2014
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Mno, na PC to bude 2014. Mody na solidní fyziku a grafiku 2015... takže relax, času dost x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tady je stream ve slusny kvalite
http://cs.twitch.tv/conmad
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

:up: ale smekám pred R*, hýbe sa to celkom pekne na tej shitoidnej konzole
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ty mise sou fakt husty.O dost lepsi jak v gta4.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

No, ta fyzika teda vážně nic moc, aspoň co jde posoudit z toho mála, co jsem tu viděl...
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Tak uz zitra :) V tescu GTA V pro xbox za 1399kc, asi nejlevnejsi v CR.
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Pekna recenze + videorecenze na IGN: http://www.ign.com/articles/2013/09/16/ ... o-v-review
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

No teda ty auta jezdí dost strašně, skoro jak ve sleeping dogs :evil:
PS5 Pro | LG OLED CX55
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Zatim notbad.jpg. Na metacritic ma 100% v docela dosti recenzich. Takze propadak to nebude.

Na auta si lidi stezujou od GTA III/VC - tanky; SA - podezrela fyzika narazu; IV - prelozenej kombik; ...

Napadaji me 2 berlicky: driving skill RPG stat nebo nuceni hrace k tweakovani auta pomoci "tuningovych" gum ...

http://www.rockstargames.com/newswire/a ... views.html
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já nepochybuji o tom že to bude asi nejlepší hra co jsem za posledních pár let hrál, ale pár věcí se mi tam nelíbí. No uvidím až to zkusím, kámoš to dneska o půlnoci jde koupit a zejtra se bude pařit :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Maj tam prostě dát fyziku z Project Cars, pohledy z kokpitu k tomu a nesrat se s tím :)

Ale osobně jsem rád že to vypadá že jízda na ledu z GTA4 je u konce.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Jsem teď koukal na ten stream a co se mi nelíbí je poškození aut, jako by to byl spíš krok zpět. Auto je oproti GTA IV takové pevnější, to tam narve čelně do zdi a skoro nic se tomu nestane, zatímco ve čtyřce by měl auto po třetinu kratší... A v těch vyšších rychlostech se mi zdá, že se to chová divně, ale nemůžu hodnotit, nehrál jsem to.

Co mě štve je ten slavnej "bullet time", si to měli nechat u Payna, v GTA se mi to nehodí :|

Ale stejně si to koupim :lol:
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“