Bohužel nevím, jak moc dobře sem i podaří specifikovat problém, který pociťuji ode dneška a nevím, kam jinam se obrátit o radu, tak to zkouším tady. Mám laptop Dell s Windows 7 64-bit dobře fungující zhruba tři čtvrtě roku.
Dnes večer jsem zaznamenal následující prapodivné chování:
1. Po startu Windows pobláznila ikona připojení k síti (i když je připojeno kabelem, tak se ukazuje ikona WiFi s kolečkem hledání a je to statické).
2. Nelze se dostat do Windows Update, Síťových připojení, nelze spustit msconfig, Správa napájení je také nepřístupná. Prostě obecně co se týče systémových nastavení, tak dostanu max prázdné okno exploreru...
3. Microsoft Security Essentials má vypnutou realtime ochranu a při pokusu o zapnuté hlásí error 0x800705b4. Sken systému lze pustit, ale nikdy nedoběhne. ESET Online Skener jsem po dlouhm přemlouvání nainstaloval, ale neproběhl. Zastavil se v průběhu.
4. Vypnutí systému skončí na tabulce s ukončením neodpovídajících aplikací, kdy se i přes potvrzení jejich vypnutí nic dále neděje.
5. V nouzovém režimu je situace v bledě modrém stejná. Bod obnovy se nekoná, mám to vypnuté kvůli malému SSD pro systém.
Co má paměť sahá pár dní zpět, tak jsem nic neinstaloval, akorát proběhl update Steamu, poslední aktualizace Windows 12.9., takže kdyby to bylo tím, tak se to projeví již dříve.
Bohužel netuším, jak problém pořádně specifikovat, protože má dosti širokej záběr, takže bych rád poprosil někoho o radu kudy kam.
Ď.
Služba (Bluetooth Device Monitor) zaseklá ve stavu starting
Moderátor: Loki5567
- mir77
- Začátečník

Služba (Bluetooth Device Monitor) zaseklá ve stavu starting
Naposledy upravil(a) mir77 dne stř 18. zář 2013, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- blaho
- Žlutá karta

-
Re: Zblázněné Windows
Kolega mi stale radi pri failoch win.:
1. skus bod obnovenia, kedy to islo v pohode, ked nepomoze tak
2. reinstal
1. skus bod obnovenia, kedy to islo v pohode, ked nepomoze tak
2. reinstal
- tielka
- Středně pokročilý

tady je video http://www.youtube.com/watch?v=0FViN0wJuMk a hlavně v dnešní době kdy jsou flashky 32 GB není problém si udělat klon pomocí acronisu a vtom případě se můžou widle kurvit do nekonečna a ještě dááál.... 
- mir77
- Začátečník

blahorodie - Jak jsem psal ve svém původním příspěvku, bod obnovení padá, mám to vypnuté kvůli úspoře místa na systémovém SSD. Samozřejmě, že reinstall by problém vyřešil, ale snažím se najít méně invazivní řešení 
tielka - Na video jsem samozřejmě narazil. V okamžik, kdy jsem ho zkoušel to nepomohlo. Když jsem službu ručně nastartoval, tak ten progress bar nedojel ani do konce.
Každopádně z lepšího soudku: Nechal jsem pecko běžet přes noc a vše teď jede korektně, což mě přivádí pouze k myšlence, že tam při startu něco viselo. Ráno restart a situace se opakuje. Čili panika z mojí strany trochu neopodstatněná, uznávám, každopádně něco tam při startu brzdí a netuším, co to je
//EDIT:
Jinak po restartu při pokusu spustit ručně Windows Defender:
Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.
tielka - Na video jsem samozřejmě narazil. V okamžik, kdy jsem ho zkoušel to nepomohlo. Když jsem službu ručně nastartoval, tak ten progress bar nedojel ani do konce.
Každopádně z lepšího soudku: Nechal jsem pecko běžet přes noc a vše teď jede korektně, což mě přivádí pouze k myšlence, že tam při startu něco viselo. Ráno restart a situace se opakuje. Čili panika z mojí strany trochu neopodstatněná, uznávám, každopádně něco tam při startu brzdí a netuším, co to je
//EDIT:
Jinak po restartu při pokusu spustit ručně Windows Defender:
Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.
- mir77
- Začátečník

Tak to vypadá, že tam někde visí bluetooth.
10:54 systém nabootoval, problém přetrvává
ve službách je pouze u jedné služby status "starting" a to u Bluetooth Device Manager
potom přestane jít net, padne prostě připojení a u této služby se objeví "stopped" a u bthserv (bluetooth support service) se objeví "starting"
následně je po chvíli vše ok a u obou služeb je stav "running"
co mě zaráží je, že teď bych to pochopil, mám zaplej bezdrát, sedím v kanclu, ale doma jsem připojenej na kabelu...
10:54 systém nabootoval, problém přetrvává
ve službách je pouze u jedné služby status "starting" a to u Bluetooth Device Manager
potom přestane jít net, padne prostě připojení a u této služby se objeví "stopped" a u bthserv (bluetooth support service) se objeví "starting"
následně je po chvíli vše ok a u obou služeb je stav "running"
co mě zaráží je, že teď bych to pochopil, mám zaplej bezdrát, sedím v kanclu, ale doma jsem připojenej na kabelu...
- mir77
- Začátečník

Pokud vypnu výše zmíněné služby, systém naběhne v pořádku. Když je zapnu poté ručně, tak vše běží jak má. V Event Vieweru, Windows Logs - System jsem objevil error odpovídající bootovacím časům:
Kód: Vybrat vše
The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID
{C97FCC79-E628-407D-AE68-A06AD6D8B4D1}
and APPID
{344ED43D-D086-4961-86A6-1106F4ACAD9B}
to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- mir77
- Začátečník

Re: Služba (Bluetooth Device Monitor) zaseklá ve stavu starting
Vyřešeno nějakou záhadou. Konečně se mi podařilo u služby nastavit Delayed start, což před tím nešlo a už to jede.