Bioshock Infinite

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bioshock Infinite

Příspěvek od Still.Lord »

Cache Verify je podle mě česky Ověření integrity, takže to už udělal...
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Přesně tak.. Teď taham hru ze Steamu znova..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

sem to prehlidl - zkousel si smazat config ?
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Tak jsem hru znovu nainstaloval. Před instalací jsem odstranil veškeré ini soubory z dokumentů i složky Steamu. Výsledek je stejný. Jediné, co trochu pomohlo bylo to, že jsem pomocí nVidia inspektor nastavil strop fps na 35.
Ale to se nedá moc dobře hrát.
Divný je, že když jsem hru zkoušel chvilku po vydání, tak šla dobře, ale teď po pár měsících ji nemůžu za boha solidně rozběhat. Od tý doby jsem instaloval jen nové ovl. na grafiku.
Downgrade driverů taky nepomohl...
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zkus hru cracknout a hodit patch od skidrow,nebylo by to po poprvy,co by crack opravil bug...kdyz uz sis hru jednou koupil,tak nedelas nic spatnyho...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Hmmm.. Taky dobrý :)
Tak jsem to cr*cknul a už to jde parádně..
Díky za moc za radu..
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak to je hodne zajimavy...tak ti preju aby sis hru uzil je to perfektni hra - pro me hra roku - zatim zitra zacnu hrat last of us tak uvidim jestli prekona bioshocka :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Last of Us je lepší než Bioshock, ale ani jedna není megahyperultrabrutálsuperhra.
Jsou to jen hodně dobrý hry, ale nic z čeho bych stříkal.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak ja teda strikam z obou..ale mas pravdu ze z last of us o trosku vic :D :(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak jsem se pustil do hrani a mam par dotazu... alternativni konce jsou? kolik? je behem hry nejaky ovlivnovani deje na zaklade rozhodnuti a pokud ano,jaky?
a ma nejakej vliv na hru to,ze nevystrilim vsechno co se hejbe? treba civilisty...
Naposledy upravil(a) Alfajk dne stř 3. črc 2013, 02:36, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

odpovim si sam,protoze dohrano :)

ne,ne,ne ...coz je skoda

no gameplay je prumer,celkovy hrani prumer,jen ten konec to vyzehlil,behem hrani se to u me potacelo tak na 6/10,s tim koncem 8/10

v ty hre se primo nabizelo,aby bylo moznost dej primo ovlivnovat,jen toho nevyuzili,no co se da delat
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

Dej je perfektni, ovlivnit ho nejde i kdyz hra k tomu svadi..strileni je dobry,hudba,grafika taky proste hooodne kvalitni hra..myslim ze hodnoceni je zaslouzene..tak jako last of us..jsou to vyjimecny hry :))
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak co zkousel nekdo hrat na nejtezsi ? docela jatka :D
VinTer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VinTer »

s jatkama 100% souhlasím, hlavně pak u duchů... :wink:
MB ASUS B85 Pro - GAMER, GPU - AMD 7770, CPU - i5 4670K + SilentiumPC Fera 2, Enermax Pro 82+, RAM Corsair 8G 1600MHz, CASE SilentiumPC BRUTUS M23 Pure Black
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

BI: Pozdržení dodávky

Příspěvek od Vlastik80 »

Zdravím,

chtěl jsem si aktivovat zdarma Bioshock Infinite, ale od AMD mi přišlo:

There is a temporary delay in delivery of some game keys. The game key for this title will be coming soon.

> neví někdo jak dlouho se cca čeká, já už čekám asi týden a nic :) Díky za informace.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

14 až 30 dní, nevím jak to je aktuálně, taky čekám, možná pomůže napsat na support ale nevím no.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Tak už mi odepsali:
Dobrý den,

stále pracujeme na dodání BioShock Infinite herních klíčů a jakmile to bude možné tak Vám jej zašleme v samostatném e-mailu.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti a děkujeme za Vaši trpělivost.

S pozdravem,
AMD Gaming support
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak jim odepiš že svoje klíče chci taky :lol:
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Bioshock Infinite - klíč

Příspěvek od Vlastik80 »

Je to měsíc co jsem je znovu kontaktoval a opět mi odepsali že na tom pracují a musím počkat. Tak jim za měsíc zase napíšu. :mrgreen:
DJ_Long
Nováček
Nováček

Re: Bioshock Infinite - klíč

Příspěvek od DJ_Long »

Vlastik80 píše:Je to měsíc co jsem je znovu kontaktoval a opět mi odepsali že na tom pracují a musím počkat. Tak jim za měsíc zase napíšu. :mrgreen:

mám stejný problém tak nevím jestli jim napsat :).?Anglicky neumím
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“