Ahoj zniceho nic se mi tenhle notas zacal sekat a po vypnuti uz nenajel tak se ptam cim by to mohlo byt ? Vim ze nejjednodussi je asi vymenit desku ale je k nesehnani... Jinak pri zapnuti probliknou kontrolky a roztoci se disk. Vetracek se nezapne i kdyz po par minutach zacne znatelne hrat chladic na procesoru. Nerozsviti se obrazovka ani pri pouziti externiho monitoru Tak nevim jestli odesel grafickej cim nebo cela deska kdyz nezapne ani vetracek pri ohrati chladice.
Nezkousel jste nekdo pouzit Hot Air ? (nemam uz co ztratit kdyz je deska KO)
Amilo 2510
Moderátor: Don
- termixnator
- Začátečník
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Amilo 2510
Klasika problem s integrovanou GPU.
Jedina sance na mozny uspech je reflow zakladni desky pomoci horkovzdusne pistole.
Zahrivat cip grafiky a samotne desky.
Akorat uspesnost je velice nizka a zivotnost notebooku se muze prodlouzit o dny az mesice.
Kupovat novou desku se vzhledem k cene tohoto booku nevyplati.
Vem si, ze ten notebook, kdyz bude funkcni ma dnes cenu 2000Kc.
Za podobnou cenu koupis tu desku, takze je lepsi notebook rozprodat na dily a usetrene penize vlozit do jineho stroje.
Dnes koupis nove kvalitni HP 650 od cca 7tis.
Jedina sance na mozny uspech je reflow zakladni desky pomoci horkovzdusne pistole.
Zahrivat cip grafiky a samotne desky.
Akorat uspesnost je velice nizka a zivotnost notebooku se muze prodlouzit o dny az mesice.
Kupovat novou desku se vzhledem k cene tohoto booku nevyplati.
Vem si, ze ten notebook, kdyz bude funkcni ma dnes cenu 2000Kc.
Za podobnou cenu koupis tu desku, takze je lepsi notebook rozprodat na dily a usetrene penize vlozit do jineho stroje.
Dnes koupis nove kvalitni HP 650 od cca 7tis.
Asus Rog Strix G18
- termixnator
- Začátečník
-
Re: Amilo 2510
Tak ja ten notas dostal takze od toho moc necekam jen bych ho rad videl v chodu... Na dili ho asi taky moc nerozprodam disk si necham max ty ramky se budou nekomu hodit...
Reflow grafiky jsem koukal ten urcite zkusim akorat nevim proc se nerozjede vetracek kdyz uz je chladic pomerne dost horkej vidim to na nejakej dalsi problem na ty desce...
Reflow grafiky jsem koukal ten urcite zkusim akorat nevim proc se nerozjede vetracek kdyz uz je chladic pomerne dost horkej vidim to na nejakej dalsi problem na ty desce...