Herný noťas

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Herný noťas

Příspěvek od Agdrill95 »

Zdar jak lusk všetkým,

herný PC je už objednaný, ale ešte potrebujem na cesty herný ntb.. dnes som skoro celý den hladal niečo adekvátne pre mna, ale nenašiel som bohužial, prečo.. nato asi prídete nižšie. :)

Takže.. moje požiadávky na noťas sú

Procesor: POSTAVENÝ NA HASWELL ! Intel i5 a vyššie
Graf. karta: nVidia akákoľvek, čo utiahne najnovšie hry a hry v budúcom rozmezí rokov 3,4
Úložiško: Hybridné.. čiže určitý HDD priestor + najlepšie by bolo 128gb SSD
Značka: Prednosť by som dal MSI, ale.. ak bude aj iná, tak môžte vybrať.
Veľkosť displeja: Na tom nezáleží, ale predpokladám, že herné notebooky budú mať večší displej
Rozpočet: Adekvátne vyberajte prosím notebooky, ktoré nestoja 2000euro.. ale pohybujem sa v českých okolo ceny 34 000kč
Čo od NTB chcem: Aby vedel kvalitne a rýchlo renderovať videá v programoch sony vegas atd. Nahrávať frapsom a nahrávať kvalitne a čisto..:) Čiže aby mal aj dobré audio nech môžem kvalitne nahrávať mikrofónom a počúvať čistý zvuk z hry

To je asi tak všetko, všetkým predom ďakujem za rady.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Herný noťas

Příspěvek od orgasmic »

V tomhle rozpočtu jedině Asus G750 s GTX770M.
Nic výkonějšího nekoupíš.
Asus Rog Strix G18
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Určite blbosť.. musí sa dať zohnať niečo.:)
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Nechapu...chces radu od zkusenejsich a pak napises blbost.
Pak se neptej :roll:

Jestli nejsi idiot, muzes si napr na CZC vysortovat notebooky podle graficke karty.
Kdyz to nebude na Tebe moc tezke :P

Pak si jedine muzes nechat sestavit notas v Nemecku na zakazku od Deviltech nebo XMG, kde za svuj budget budes mit i7 + HD8970M...akorat s nemeckou zarukou.
Asus Rog Strix G18
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Tak áno, dám si poradiť, ale som si 100% presvedčený že GTX 770M + niakú luxus i7 na haswelle zoženiem..
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Ty jsi jak tatar...a co myslis, ze je v tom Asuse G750, co jsem Ti psal v prvnim postu?
Core i7 4700M + GTX770M :roll:

Obrázek
Asus Rog Strix G18
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Nemôžeš mi dať presnejší odkaz? Neviem ho nájsť asi tak...!
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Asus Rog Strix G18
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Ehm.. viz prvý príspevok

WIN 8 sucks..
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Tak poradí mi niekdo?
elukas
Nováček
Nováček

Příspěvek od elukas »

s haswelem tezko sezenes notas s win 7 tak bud prezijes win 8 ktery nejsou zas tak strasny a navic v rijnu maji pridat start tlacitko

bud kup ten g750 nebo hodne stesti s hledanim protoze skoro vsechny notebooky s hasvelem proste maji win 8 a kdyz uz jsou bez os tak ovladace jsou stejne jen na win 8 takze smula
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Už som našiel, presne podľa mojích predstáv.. ;-) Tak neviem, čo ste tu hovorili, že nenájdem.. absurdita..

Môžete lock
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Tyhle dotazy nechápu. Jestli umim používat google a filtrování v eshopech (tzn. umim číst a klikat myší), tak moc nevidim důvod někoho žádat o radu a pak z něj ještě dělat pitomce že mi nenaservíroval přesně to co chci.
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

Nie, nevedel som skutočne taký ntb nájsť, tak som si dal pomôcť od tých, čo sa do toho lepšie vyznajú.

Čakal som iné odozvy, a keď som videl, že skutočne tu není nikdo taký, čo by mi vedel poradiť v výbere sortimentu ktorý ja poždujem, tak som si dal ten čas, a hladal ako sa len dalo.

Napokon som niečo našiel. :)
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

No a můžem teda vidět co si našel že to trvalo tak dlouho?
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

A můžu se čistě z osobní zvědavosti vědět, proč si někdo koupí Macbook, herní notebook a ještě herní PC?
Probook 430G2
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Protože se neustále vyptává jak 10letý děcko, kdybyste viděli, jakýma nesmyslama mi spamoval SZ, pochopili byste, že trolla nemá cenu krmit :-)
Agdrill95
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Agdrill95 »

PS3master píše:A můžu se čistě z osobní zvědavosti vědět, proč si někdo koupí Macbook, herní notebook a ještě herní PC?
Keď sú peniaze.. tak prečo nie že? :)

Macbook - škola
Herný pc - Drtenie doma
Herný ntb - Drtenie u babky..

Problem? :)

Jeltík: Lebo som potreboval pomoc.. a niesom žiadny troll, ak chceš urobím ti fotku kde budem držať v ruke papierik Octoroo a za mnou bude herný pc a mac book ;-) A v kľude ti odfotím bankovný stav môjho otca ;-)

Notebook už je objednaný, kôli stupidite určitých užívatelov fóra, by som uznal za vhodné zamknutie tohoto threadu.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak prave jsi se predvedl jako namachrovany arogantni frajer. Zkus si po sobe precist co pises, pokud ti to prijde normalni, tak asi potrebujes dospet.

Konto tve nebo nekoho z rodiny tu fakt nikoho nezajima.
Gl jinde, urcite ti lidi vsude ochotne poradi kdyz s nimi jednas takhle.

Sorry ale nedalo mi to sem nenapsat i kdyz je to OT.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
volfi
Nováček
Nováček

Příspěvek od volfi »

Cau sice je to trochu mimo, ale chtel bych se zeptat na ten asus g750. Nekde jsem koukal a tam psali ze je z hliniku, ale napr. na alze nepisou o šasí nic tak jestli nekdo vite z ceho je. A potom jaka je jeho celkova kvalita? Strasne se mi libi ze to ma docela dobre vyresenej zpusob chlazeni a ze to neprepina mezi grafikama. Furt se rozhoduju co si mam koupit mam momentálně 3 adepty. Y510p, edge e531 s i7 a gt 740 a ten asus. O y510p jsem slysel ze neni moc kvalitni a prehriva se, ale zase ma obrovskej vykon, ten edge ma taky docela vykon je o hodne lehci a baterka vydrzi docela dlouho, ale nevim jak jsou na tom tyhle levny thinkpady s kvalitou a nema podsvicenou klavesnici coz je pro me trochu nevyhoda, ale protoze je o dost levnejsi tak bych to ozelel. A pak ten asus sice je to obr a 17,3 uhlopricka, ale jelikoz mi to prijde jako plnohodnotnej herni ntb tak si myslim ze skoro vsechno vydrzi a nerozbije se za 3 mesice. A kdyz si vzpomenu na moje lenovo y560p ktery se behem necelich dvou let 5x rozbilo a na ntb meho bratra ten ma asus ze serie ROG 3 roky stary a smazi ho nonstop a vsechno ok. Tak bych se priklanel k tomu asusu, ale odjakziva jsme meli doma ibm a lenova a jejich servis je opravdu dobrej tak nevim co si vybrat. Proste chci vedet co je z tehle ntb nejkvalitnejsi. :-) prosim poradte mi :-)
EDIT: Přesunuto do sekce asus vs. Lenovo
Naposledy upravil(a) volfi dne ned 22. zář 2013, 08:54, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“