Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3
Vsichni brecite ale misto hrani akorad porad tlachate nesmysli,tady vam nic kecanim nepadne 
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- Alfajk
- Začátečník

-
mluvil jsem s lidma,co nakupujou unindentifi legendarky a sami potvrdili,ze doufat v drop solidni lege,je jako vyhrat ve sportce,rikal ze z 50 memp bylo 1 s CC,za celou dobu co hraju,me padly 4 mempa,takze jeste 46 a mozna budu mit to jedno s CC - tohle ma bejt zabava a doufani v lepsi drop? to radsi at ma CC kazdy druhy,jako na konzoli...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli zrusej aukci a vylepsej loot, tak to asi zacnu znova hrat.Idealni by jeste bylo aby smazali vsechny postavy a zacalo se pekne od znova 
- Alfajk
- Začátečník

-
vypnuti aukce zaroven prinese loot 2.0,takze to je jako wipe vsech dosavadnich kousku equipu,za goldy si lepsi neporidis,protoze nebude kde a zaroven bude vsechen lepsi eq nez stavajici konecne dropovat z mobu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- TankGeorge
- Začátečník

-
Právě jsem došel domů, browsil weby, koukal na datum, jestli není apríl...

Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Butch
- Středně pokročilý

Podle me pujdou ted ceny vseho dolu, lidi se budou chtit zbavovat vseho co ma cenu.
Protoze pak to uz maximalne prodaji vendorovi nebo dis, nebo trade ve hre ale pokud ten loot bude lepsi tak ani tak to pak asi nebude chtit nikdo.
Takze sance se lehce doequipnout za levno si myslim. Treba na altech, kde jsem equip nehrotil a mam treba jen 20k dps, tak by to pak mohlo pomoci do zacatku v dataci. Uvidime jestli to bude opravdu tak.
Protoze pak to uz maximalne prodaji vendorovi nebo dis, nebo trade ve hre ale pokud ten loot bude lepsi tak ani tak to pak asi nebude chtit nikdo.
Takze sance se lehce doequipnout za levno si myslim. Treba na altech, kde jsem equip nehrotil a mam treba jen 20k dps, tak by to pak mohlo pomoci do zacatku v dataci. Uvidime jestli to bude opravdu tak.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- TankGeorge
- Začátečník

-
Už si ani nevzpomínám, kdy Bli$$ard učinil tak masivní rozhodnutí (kterým určitě naštve nemalou část hráčů), aby vnutil všem zákazníkům jedinou vizi správně fungující hry. Čekal jsem, že udělají selffound mode, aby to hráli na všechny strany.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Já nechci nic odznova. Stejně mám na postavách h*vn* výbavuHEAD píše:Jestli zrusej aukci a vylepsej loot, tak to asi zacnu znova hrat.Idealni by jeste bylo aby smazali vsechny postavy a zacalo se pekne od znova
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Cooper69
- Začátečník

mluvil si s lidma a ten jeden člověk ti říkal, že z 50 memp bylo 1 s CC? interdastingAlfajk píše:mluvil jsem s lidma,co nakupujou unindentifi legendarky a sami potvrdili,ze doufat v drop solidni lege,je jako vyhrat ve sportce,rikal ze z 50 memp bylo 1 s CC,za celou dobu co hraju,me padly 4 mempa,takze jeste 46 a mozna budu mit to jedno s CC - tohle ma bejt zabava a doufani v lepsi drop? to radsi at ma CC kazdy druhy,jako na konzoli...
Kdyby mi padlo mempo a bylo s CC, hned na to by mi padla ta nejlepší echoina atd, byl bych dost zklamaný
memposamo o sobě je dost dobrá helma. Takže rovnou ta nejlepší? hmmm..
Ahoj.
- Nerboard
- Začátečník

-
tu nejde o to. ide o to ze z AH kupis za 1mil goldov 100x lepsiu helm ako mempo co ti padne za 500 hodin hrania.Cooper69 píše:mluvil si s lidma a ten jeden člověk ti říkal, že z 50 memp bylo 1 s CC? interdastingAlfajk píše:mluvil jsem s lidma,co nakupujou unindentifi legendarky a sami potvrdili,ze doufat v drop solidni lege,je jako vyhrat ve sportce,rikal ze z 50 memp bylo 1 s CC,za celou dobu co hraju,me padly 4 mempa,takze jeste 46 a mozna budu mit to jedno s CC - tohle ma bejt zabava a doufani v lepsi drop? to radsi at ma CC kazdy druhy,jako na konzoli...
Kdyby mi padlo mempo a bylo s CC, hned na to by mi padla ta nejlepší echoina atd, byl bych dost zklamaný
memposamo o sobě je dost dobrá helma. Takže rovnou ta nejlepší? hmmm..
navyse vacsina legendarok je useless. a tie co ti padnu v hre su na 99,9% useless pre tvoj char. nemaju poriadne staty, bonusy atd.
- Cooper69
- Začátečník

a nutí tě snad někdo AH používat? Oznámil se loot 2.0 a o selffoundu ani slovo. Blizzard oznámí, že se vypne AH a najednou je všechno sluníčkový a selffound konečně bude možný. Já to prostě nechápu. To je celýNerboard píše:
tu nejde o to. ide o to ze z AH kupis za 1mil goldov 100x lepsiu helm ako mempo co ti padne za 500 hodin hrania.
Ahoj.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Selffound samozřejmě možný je ... dostaneš se tak k MP2, možná MP3 viz Divina 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Cooper69
- Začátečník

ale to snad není špatně, že ne. Při vší úctě k tobě, se podle mě dá dostat i výš. Při stejné čaové investici. Mimochodem, za kolik hodin hraješ MP2/3?
/ a díky za podporu, ty děcka tady jsou hrozný xD
/ a díky za podporu, ty děcka tady jsou hrozný xD
Ahoj.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

No ale prskalům, co musej kropit monstra na MP10 rychleji než dokážou běžet, je to málo. Já tu hru takhle považuju za dohranou. MP2/3 běhám od tý doby, co je MP (do tý doby jsem dostával docela na prdel i v A2(jsou tam blbý monstra pro wizzarda)) nevím ... 100 hodin? 200 hodin?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- TankGeorge
- Začátečník

-
Myslím že každej kdo dokáže zapojit víc jak dva závity v hlavě chápe, proč někdo hraje selffound, že to jde a že je onen selffounder spokojenej. Nechápu potom, že to chápání nefunguje i naopak? Co je nepochopitelného na tom, že AH kazí hru všem ostatním (normálním) hráčům tím, že umožňuje rychle, levně a jednoduše vybavit postavu. Já chci mít jako v každém RPG nejsilnější možnou postavu a pokořovat s ní netěžší části hry - to jest v tomto případě inferno MP10 a chci s tím machrovat na prodavačku v obchodě. Jenže nemůžu, protože AH.
- Cooper69
- Začátečník

každej kdo dokáže zapojit víc jak čtyři závity ví, že ty nejlepší itemy teď budou na stránkách třetích stran a budou leda tak za eura.
Ahoj.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Pořád lepší, jak ingame drop ovlivněnej obsahem aukční síně.
- TankGeorge
- Začátečník

-
Ovlivňování pravděpodobnosti ingame dropu obsahem AH je dobrej trolling/brainfart - taky jsem slyšel, že nás čipujou a mimozemšťani nás ovládaj skrze Facebook a PCT.
Myslím (svým omezeným počtem závitů), že nejlepší drop, tedy "smart drop", má podle posledních informací být accound bound. Z informací, co zatím vyšly, plyne toto:
- Všechny existující legendary itemy budou moci padat ve verzích pro level 1-60 (1-70 v datadisku) podle levelu postavy.
- Legendary itemů bude muset během hraní padat spousta, protože šance na drop konkrétního legendary itemu se dramaticky sníží faktem, že můžou padnout všechny existující. Těžko říct, kolik přesně to bude.
- Bude jistá šance, že nějaký legendary item, co padne, bude "smart drop" - tj roll statů přizpůsobený na vaší postavu. To budou s nej. pravděpodobností top itemy a mají být account bound.
- Droplý item půjde vylepšit u mystica tím, že můžu jeden volitelný afix rerollnout. Opět se z toho stane account bound.
- V neposlední řadě to nejlepší. Legendary itemy budou mít vlastnosti, které ovlivní skilly a ability do takové míry, že se vyplatí podle nich změnit build. Takže vlastně ani není jasně dané, které legendary jsou nejlepší... např pár leg. abilit uniklých z PTR:
> Health Globes picked up release an explosion for 100% weapon damage to enemies within 40 yards.
> You absorb an attribute from the pack you are fighting.
> You may have one extra Hydra active at a time.
> When receiving fatal damage, you are instead restored to 100% of maximum Life and and resources. This item is destroyed in the process.
> Vault now costs 8 Hatred instead of Discipline.
> Cause an Earthquake when you land after using Leap.
> Strafe no longer costs Hatred.
> Mystic Ally mirrors your attacks.
... si to projděte sami. Jsou zveřejněny desítky takovýchto nových legendary kravinek. Takže i když bude padat tuna legendárek, lidi budou chtít nějaké konkrétní na svůj build. I když jim padne, nemusí být smart-drop. I když nebude smart drop, můžou si rerollnout jeden afix. Takže určitě nebudou všichni běhat v top itemch za týden a určitě nebudou top itemy v nějakém trade systému.
EDIT: Otázka "namaxované postavy" už nebude věcí toho, jestli na ní naskládám 3000 STR + 55%CC + 550% CHD... ale jaká bude nejvíc OP kombinace legendárek a buildu na ně.
EDIT2: Bude to velmi podobné, jako svého času ve WOFKU!!! hurá. Nejlepší itemy mohl nosit jen ten, komu padly. Člověk musel přemýšlet, jestli se vzdá starého set bonusu ve prospěch lepších statů nového itemu... set bonusy měnily způsob hraní atd.
EDIT3: Kde se nejlíp farmí paragon XP? Mám barba 170k DPS unbuff, zatím se mi nejvíc líbil ACT1 run: 5xNV stack (festering wood, manor) > Field of Misery > Decaying crypt (pokud se spawne)
Myslím (svým omezeným počtem závitů), že nejlepší drop, tedy "smart drop", má podle posledních informací být accound bound. Z informací, co zatím vyšly, plyne toto:
- Všechny existující legendary itemy budou moci padat ve verzích pro level 1-60 (1-70 v datadisku) podle levelu postavy.
- Legendary itemů bude muset během hraní padat spousta, protože šance na drop konkrétního legendary itemu se dramaticky sníží faktem, že můžou padnout všechny existující. Těžko říct, kolik přesně to bude.
- Bude jistá šance, že nějaký legendary item, co padne, bude "smart drop" - tj roll statů přizpůsobený na vaší postavu. To budou s nej. pravděpodobností top itemy a mají být account bound.
- Droplý item půjde vylepšit u mystica tím, že můžu jeden volitelný afix rerollnout. Opět se z toho stane account bound.
- V neposlední řadě to nejlepší. Legendary itemy budou mít vlastnosti, které ovlivní skilly a ability do takové míry, že se vyplatí podle nich změnit build. Takže vlastně ani není jasně dané, které legendary jsou nejlepší... např pár leg. abilit uniklých z PTR:
> Health Globes picked up release an explosion for 100% weapon damage to enemies within 40 yards.
> You absorb an attribute from the pack you are fighting.
> You may have one extra Hydra active at a time.
> When receiving fatal damage, you are instead restored to 100% of maximum Life and and resources. This item is destroyed in the process.
> Vault now costs 8 Hatred instead of Discipline.
> Cause an Earthquake when you land after using Leap.
> Strafe no longer costs Hatred.
> Mystic Ally mirrors your attacks.
... si to projděte sami. Jsou zveřejněny desítky takovýchto nových legendary kravinek. Takže i když bude padat tuna legendárek, lidi budou chtít nějaké konkrétní na svůj build. I když jim padne, nemusí být smart-drop. I když nebude smart drop, můžou si rerollnout jeden afix. Takže určitě nebudou všichni běhat v top itemch za týden a určitě nebudou top itemy v nějakém trade systému.
EDIT: Otázka "namaxované postavy" už nebude věcí toho, jestli na ní naskládám 3000 STR + 55%CC + 550% CHD... ale jaká bude nejvíc OP kombinace legendárek a buildu na ně.
EDIT2: Bude to velmi podobné, jako svého času ve WOFKU!!! hurá. Nejlepší itemy mohl nosit jen ten, komu padly. Člověk musel přemýšlet, jestli se vzdá starého set bonusu ve prospěch lepších statů nového itemu... set bonusy měnily způsob hraní atd.
EDIT3: Kde se nejlíp farmí paragon XP? Mám barba 170k DPS unbuff, zatím se mi nejvíc líbil ACT1 run: 5xNV stack (festering wood, manor) > Field of Misery > Decaying crypt (pokud se spawne)
Naposledy upravil(a) TankGeorge dne sob 21. zář 2013, 12:00, celkem upraveno 1 x.
- Alfajk
- Začátečník

-
tak to dost tezko,kdyz budou BoACooper69 píše:každej kdo dokáže zapojit víc jak čtyři závity ví, že ty nejlepší itemy teď budou na stránkách třetích stran a budou leda tak za eura.
- Cooper69
- Začátečník

tuhle informaci jem nezachytil. A přijde mi docela blbý, že by padaly legendárky nesvázané s účtem a pak by na nějakou zafungoval smart drop a ta by byla BOA. Mno uvidíme, stejnak se to teprve testuje nějaym způsobemTankGeorge píše: - Bude jistá šance, že nějaký legendary item, co padne, bude "smart drop" - tj roll statů přizpůsobený na vaší postavu. To budou s nej. pravděpodobností top itemy a mají být account bound.
nordir povídal, že paragonoval s barbem ve festeringu v té kryptě napravo. Jenom zapnout hru, přes town portal do ní, vykosit to tam a znova. Asi to bylo dost na paliciTankGeorge píše: EDIT3: Kde se nejlíp farmí paragon XP? Mám barba 170k DPS unbuff, zatím se mi nejvíc líbil ACT1 run: 5xNV stack (festering wood, manor) > Field of Misery > Decaying crypt (pokud se spawne)
pro ty, co nedokážou zapojit ani jeden závit: mysticem budeš očarovávat předměty, které se teprve BoA stanou. A kde vezmeš ten super předmět, kterej si jednim statem vylepšíš? Ten nejlepší na stránkách třetích stran.Alfajk píše:tak to dost tezko,kdyz budou BoA
Ahoj.