internet

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jurajicek
Začátečník
Začátečník

internet

Příspěvek od jurajicek »

Zdravím,mám problém už delší dobu,prohlížím si webové stránky v prohlížeči a najednou z niceho nic se uz nepripojím na žádnou webovou stránku v jakémkoli prohlížeči,přitom stahuji a to de normálně takže internet běží,jedině musím restartovat pc a pak už zase stránky normálně načítají,už si nevím rady,tak jestli někdo víte a máte s tím skušenosti tak mě poraďte,díky všem předem.
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: internet

Příspěvek od esfilip »

Bylo by dobré vědět co máš za PC, win, jaký prohlížeč používíš a jaký máš AV
jurajicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jurajicek »

esfilip píše:Bylo by dobré vědět co máš za PC, win, jaký prohlížeč používíš a jaký máš AV

Typ CPU DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Název základní desky MSI P43T-C51 (MS-7519) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada základní desky Intel Eaglelake P43
DIMM1: Patriot Memory 6400LL Series 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-12 @ 400 MHz) (4-4-4-8 @ 266 MHz) (3-3-3-6 @ 200 MHz)-celkem 4gb
Grafický adaptér NVIDIA GeForce GTX 460
Monitor Asus VW193D [19" LCD] (81LMTF073694)
Zvukový adaptér Realtek ALC889A @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller
Disková jednotka SAMSUNG HD403LJ ATA Device (400 GB, 7200 RPM, SATA-II)
zdroj 500w
prohlížeče mám tři,gogle,mozilu,operu dělá to na všech
antivir mam AVG internet security 2013
přeinstaloval sem windows asi ve čtvrtek a dělá to stále a mozilu tu už vůbec nepoužívám poněvadž tam se mě stane že pc zamrzne samo se restartuje,tak už si nevím rady.
webwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od webwalker »

Tohle je příznak nefunkčního DNS. Něco ti asi přepisuje adresy DNS serveru v nastavení připojení.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
jurajicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jurajicek »

webwalker píše:Tohle je příznak nefunkčního DNS. Něco ti asi přepisuje adresy DNS serveru v nastavení připojení.
dobře a jak zjistím co to přepisuje dá se to
webwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od webwalker »

Celkem dost blbě. Může to být i virus (nějaký malware). Porovnej adresu DNS serveru, když ti internet jede a když ne pomocí příkazu ipconfig /all. Pokud byla adresa změněna, hledej vir.
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Natuty to bude zavirované. Pokud se s tím budeš delší dobu patlat nebo nevíš co a jak, tak je možná i reinstall dobrá věc. Jinak zkus třeba DrWeb CureIt spustit...

http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

trodas píše:Natuty to bude zavirované. Pokud se s tím budeš delší dobu patlat nebo nevíš co a jak, tak je možná i reinstall dobrá věc. Jinak zkus třeba DrWeb CureIt spustit...

http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en
Je blbost dělat reinstall pokud se HDD nevičistí kompletně od neřádů.. navíc psal že reinnstal dělal...
jurajicek
Začátečník
Začátečník

Re: disk

Příspěvek od jurajicek »

Tak nakonec sem zjistil že mám chybnou Diskovou jednotku SAMSUNG a že prý ať si udělám zálohu a poohlídnu se po novém disku,tak to bych nerad přišel o to co na disku mám,též bych přivítal nápady jaký koupit,nějaký od 500-1000 gb tak mě sem dejte nějaké odkazy i z dobrými cenami dík.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“