Problém se zapojením wifi routeru ASUS RT-N12

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
spartakus
Nováček
Nováček

Problém se zapojením wifi routeru ASUS RT-N12

Příspěvek od spartakus »

Dobrý den,
zakoupil jsem si nový router ASUS RT-N12, který má nahradit router Tenda W316R, ale... Když zapojím ASUS nastavím vše dle poskytovatele netu tak se router pouze vidí s wifi kartou v PC (TP WN851ND) a do sítě (internetu) mě nepustí. S Tendou problém nemám. Může si PC pamatovat "nějaké " nastavení Tendy a když připojím ASUS tak spolu nějak kolidují? Snažím se to zprovoznit už 2 dny a jsem už bezradný. Psal jsem poskytovateli a MAC adresy neblokují. Prosím pomoc...
Díky za každou radu.
MSI B85-G43 X Intel i7-4790 + Gelid Solution Tranquillo X MSI 760 OC Gaming X 2x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Fury X Kingston SSD 128GB X Samsung HD103SI X Western Digital WD640AAKS X Seasonic S12G - 550 GOLD X Antec Three Hundred X Windows 10 Pro
spartakus
Nováček
Nováček

Re: Problém se zapojením wifi routeru ASUS RT-N12

Příspěvek od spartakus »

Tak problém vyřešen. Byl u nás technik od providera, zjistil že to opravdu nejde (vše jsem měl nastaveno správě) "někam" zavoval a funguje. Když jsem se ho ptal kde byl problém - řekl že neví. Hlavně že už je vše OK.
MSI B85-G43 X Intel i7-4790 + Gelid Solution Tranquillo X MSI 760 OC Gaming X 2x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Fury X Kingston SSD 128GB X Samsung HD103SI X Western Digital WD640AAKS X Seasonic S12G - 550 GOLD X Antec Three Hundred X Windows 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“