No to som zvedavy na to CrossFire clovece, dufam ze to niekto otestuje hned v stredu. Ak to naozaj nebude mat negativny dopad na vykon oproti tomu vonkajsiemu pripojeniu cez mostik tak to bude skvela vec (aj ked osobne si myslim ze dva CF mostiky su viac "cool" pri high-endovej zostave).
//edit: a sakra, tak to na stredu nevyzera. Obrazok je z hlavneho clanku na PCT, priniesol ho nas oblubeny clairvoyant .
Jako doufám, že nenastane scénář, kdy se za ten ne-úplně high-end bude platit víc, jak za současnej high-end, to by bylo celkem tragik, ale jestli má R9 280X stát 300€ tak budu spokojenej, to bude pak OK...ovšem pak by nemělo smysl těch 600€ pro R9 290X, anebo přijde ještě R9 290 (non-X) a pak by to mohlo bejt 300€ / 450€ /600€.
Jinak zajímavý, kde berou ty data o koncích NDA, mě se nepodařilo nic podobnýho najít, ale jestli končí skutečně NDA na R9 290 sérii ve středu, tak recenze sou za dveřma a ten 15.říjen se týká těch nižších modelů pouze.
Ti výrobci s tím NDA nadělají jako by šlo o nějakou zbraň či co. Jediný co o výkonu dobře můžeme vědět je fakt, že se na tom dá hrát v rozlišení 11520 x 2160 (4K Eyefinity) Dirt3. = fakt i ten že tyhle karty se 4K rozlišením nebudou mít problém.
už na 1x4k kludne bez 2 kariet zabudnite pokiaľ to nemá 2-3x lepší výkon ako Titan
ved už WQHD tie karty(Titan) často nestíhajú ak beriem 60FPS za merítko tak je to celkom isté
než bude 4k za ľudovku(1000e) bud[ tu hádam aj karty čo to dajú single
MSI MPG GUNGNIR 110R White | CPU AMD Ryzen 7 9700X Granite Ridge | DeepCool AK500 White | GPU Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB plus UV | MB MSI MAG X670E GAMING PLUS WIFI | 32GB DDR5 A-DATA XPG LANCER RGB Dual KIT 7200 MHz | system HDD SSD M.2 Kingston FURY Renegade NVMe 1TB | Seagate Baracuda HDD 1TB SATA III | data HDD WD RED 1TB SATA III | Quad HD VA monitor 27" MSI Optix G27CQ4 Free Sync 165 Hz 10bit HDR | Soud Blaster Audigy Fx | PSU MSI MAG A850GL 850 W 80 PLUS Gold PCIe 5 II | Win 10-64 bit Pro
dexterav píše:už na 1x4k kludne bez 2 kariet zabudnite pokiaľ to nemá 2-3x lepší výkon ako Titan
Jasný že na Crysis 3 ve 4K můžeme zapomenout, ale zase na Titanovi si toho dirta 3 (4K Eyefinity) nezahraješ.: http://www.youtube.com/watch?v=uR1Cy75DOXE
- já to spíš beru tak, že jsou bez problému na 4K ready... užitek z toho je pro tuhle generaci karet nulový, to bez debat. 4K za normální ceny hned tak nebude. A náročné hry ani na jednom 4K monitoru asi nebudou to pravý ořechový... i když kdo ví co dokáže ten zázrak Mantle (tipuji velký h***, ale rád se nechám překvapit)
na 4k sa v podstate všetko potáca pod 60FPS na 1 karte čo je aj logické kedže na FHD by to muselo dať 150FPS aby to nejak kludne uhájilo 4K
ale ako reklama to znie a vyzerá dobre
@blahorodie: aj keby sa no-X preriekol, tak podla tych nepotvrdenych testov vykonu co mame k dispozicii je to uz aj tak davno jasne . Trochu Hlava XXII co som napisal tak ale vieme vo co go, nie?
Naposledy upravil(a) maltra dne pon 30. zář 2013, 01:01, celkem upraveno 1 x.
//Edit: aha, tak asi urobia nieco podobne: "When the new cards come out we shall increase 7990's too £600-£700 region, make of that what you will." (Gibbo @ OCuk forum)
Tak já teda fakt nevím
Jsem zvědavej za jakou skutečnou cenu se bude v čr prodávat 280 x ... Pokud to má být náhrada za 7970, tak pochybuju, že bude cena nižší než 7,5 tis.
270x zase bude o něco slabší, než 7950 tzn něco jako 7870 xt. Za cenu kolem 5 tisíc ?
Takže bude něco mezi r270x a 280x ? Budou v prodeji taky non X verze ? Nikde jsem se nedočel odpověd jestli budou x/Non x...
Tzn něco výkonostně kolem aktuální 7950 boost za lešpí cenu / či o trochu lepší výkon.