Novy MSI notebook bez windowsu, POMOC
Moderátor: Loki5567
- sebastiennn
- Nováček

-
Novy MSI notebook bez windowsu, POMOC
Ahoj koupil jsem si notebook a nejsou vnem widle mam tu win 7 dvd baky acer upgrade dvd kdyz to dam do toho msicka tak dam boot z cdromky a bapise mi to eror a jde to do dosu, mam ktomu i klic takze mam stahnout jiny windowsi?
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Novy MSI notebook bez windowsu, POMOC
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- sebastiennn
- Nováček

-
proc bych mel kupovat windowsi kdyz jsem uz jedny kupoval na byvali notas?!
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale ta licence asi není přenositelná víš, jakou máš verzi OEM ? Ty byli nainstalované při koupi ze starým notebookem ? A trochu by ses měl naučit Česky, protože pochopit co píšeš je fakt těžké.
- sebastiennn
- Nováček

-
mam koupene MSI nic vtom neni, asi vtom je dos nebo nevim pise to free kerner. Kdyz sem dal dvd win 7 do notebooku tak se nic nedeje pri zapnuti notebooku dam f11 boot menu vyberu DVD ctecku, furt cerne pozadi bile pismenka neco jakoze naznak nacitani najednou eror asi ze to nejde no na dvdecku je napsano asus... takze ted stahuju win 7 dam to na flesku a zkusim to bootnout z flesky a zadám orig klíč co mám ještě z toho asusu.. nebo to mám dát odborníkovi radsi?