Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice
Moderátor: CageJ
- Beats
- Začátečník

Re: Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice
V této cenové kategorii s 2gb ram jedině Huawei Ascend P6, nebo Galaxy S3 sice s 1gb ram ale myslím, že i to stačí a s fajn foťákem ...
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
- ctrl_j
- Začátečník

-
Nexus 4, lepsi volba neni.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- michal96556
- Nováček

-
Príjemný podvečer, už dlhšiu dobu sa rozhodujem medzi niakým telefónom do cenového hladiska od tých 300 euro do tak približne 350. Nuž velmi by som bol rád, ak by mi tu z vás niekto poradil niečo, čo by sa mi oplatilo kúpiť
A neskenuje to žiadne ľudské orgány viz Touch ID.
- pedes
- Nováček

-
Dobrý den,
po osbní zkušenosti mohu vřele doporučit Huawei Ascend P6. Je to velmi povedený kousek a v podstatě nevím co bych mu měl vytknout. Tedy máteli nějaký konkrétní požadavek zeptejte se. Vzhled, zpracování, displej, fixace gps, dioda, rychlost, fotky...........vše je velmi dobré.
po osbní zkušenosti mohu vřele doporučit Huawei Ascend P6. Je to velmi povedený kousek a v podstatě nevím co bych mu měl vytknout. Tedy máteli nějaký konkrétní požadavek zeptejte se. Vzhled, zpracování, displej, fixace gps, dioda, rychlost, fotky...........vše je velmi dobré.
- Voracek
- Mírně pokročilý

-
Co ta plastová obludnost na čelní straně pod displejem? nekroutí se to? a jaký je to naomak?pedes píše:Dobrý den,
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
huawei je zbytečně drahý 
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 52753.html
Jo nemá to 2GB RAM a trochu pomalejší procesor
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- Beats
- Začátečník

Panebože ...<big>lama píše:huawei je zbytečně drahý
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
- xakrurychle
- Začátečník

-
To uz spis thl w11,w8,w8s, zopo c2,c3, z990...oppo find 5...ale to je spis pro někoho kdo by se v tom chtel pohrabat...
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
THL w8s je fakt super, vřele doporučuju 
- michal96556
- Nováček

-
A také že Samsung Galaxy S3?
- pedes
- Nováček

-
Voracek, pod displejem ? Máte asi na mysli tu zakulacenou hranu. Ta je právě super, mnohdy láká k tomu dát tel do druhé ruky spodkem - tedy tímto zajímavým prvkem. Telefon, se čtyřmi rohy nebo kulatými rohy dělá kde kdo. P.S. navíc, velká část výrobců dělá telefony z plastu celé. Pokud vás to nějak bude omezovat můžete nasadit v balení obsažené silikon. pouzdro. Mě to takto,ale sedí. Na tomto telefonu je fajn, jak je "minimalistycký". P.S. navíc se už začíná formátovat baterie, takže telefon odebrán z dobíječky v 23:00, zapnuté synchro, ráno v 9:00 bylo 94%baterie, a to jsem si s ním už chvilku hrál. Nyní po celodenní synchro, mailech, stažení, instalaci a spuštění skype, FB, asi dvouhodinové hraní mého syna mám 33%. Na to , jak je štíhlý a hezký mu nejsem fakt schopen nic vytknout. Nabíjím večer, takže ani konektor nahoře neřeším. V neposlední řadě, nevím jakou mám verzifw,ale neměl jsem popisovanou chybu s trháním videa. Fotky jsou OK.
- KubasCZ
- Začátečník

Kamarádce se zalíbilo Blackberry Q5 a já se chci zeptat, jestli má někdo z vás zkušenosti s těmito telefony. Sám jsem BlackBerry v ruce nikdy neměl, takže nemůžu posoudit ani kvalitu telefonu ani jejich OS.. Její podmínka je, aby to mělo tu klávesnici, čili jsem zkoušel hledat nějakou alternativu, ale nic jsem nenašel
Nějaký její kamarád ji varoval před tím, že telefon si dělá "co chce", samovolně se vypíná, volá jiným lidem než si zvolí apod. Proto bych rád věděl, jestli nějaké zkušenosti s tím máte.. Co jsem tu pročítal diskuse, tak se tu o BlackBerry moc nemluví, tak počítám, že to nebude nic horkého, kór za ty prachy...
Díky za každé info
Nějaký její kamarád ji varoval před tím, že telefon si dělá "co chce", samovolně se vypíná, volá jiným lidem než si zvolí apod. Proto bych rád věděl, jestli nějaké zkušenosti s tím máte.. Co jsem tu pročítal diskuse, tak se tu o BlackBerry moc nemluví, tak počítám, že to nebude nic horkého, kór za ty prachy...Díky za každé info

CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- self
- Začátečník

-
A pokud by u něj nebyla absence slotu pro microSD karty tak by byl bezkonkurenční, on už ale i tak je.ctrl_j píše:Nexus 4, lepsi volba neni.
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
- nikkec
- Začátečník

-
Zdravím přemýšlím nad koupi smartphonu okolo 13 000Kč
Potřeboval bych poradit zatím mám vyhlídnutý http://www.mobiltel.cz/htc-m8-16gb-gunmetal-gray.html
Jde mi o kvalitu zpracování ,rychlost. Je to dobrá volba či zvolit něco od konkurence ??
Potřeboval bych poradit zatím mám vyhlídnutý http://www.mobiltel.cz/htc-m8-16gb-gunmetal-gray.html
Jde mi o kvalitu zpracování ,rychlost. Je to dobrá volba či zvolit něco od konkurence ??
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
htc bych v tomto případě asi opovrhnul a koukl bych po např.
Xiaomi Mi3
je supr vybaven a levnější
http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-mi3-wd-16gb/
http://www.mobilmania.cz/clanky/xiaomi- ... ticleStart
Xiaomi Mi3
je supr vybaven a levnější
http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-mi3-wd-16gb/
http://www.mobilmania.cz/clanky/xiaomi- ... ticleStart
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- vavron
- Začátečník

-
Záleží, jaký chceš OS. V téhle ceně se dá doporučit i Nokia Lumia 925/930/1020. Systém WP je jiný, ale zase rychlý vždy a kvalita zpracování Lumií není o nic horší než u ostatních výrobců.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak v cenne kolem 10k je ted nabidka celkem presycena, volik bych i podle designu. Za me Android a klidne i HTC.
- xakrurychle
- Začátečník

-
me teda neprijde uplne presycena...je to asi tim, že vim i o telefonech z ciny atd...a dat mi deset za samsung stredni tridy kterej se mi nelibi nebo 10 za oppo ktery se mi libi a oba maji mouchy...no je to des bes..sam uz mam telefon jen ze ho mam, ale funkcni uz rozhodne neni ale vybrat si porad nemuzu
mi3 je dobrej kousek, ale treba me v ruce absolutne nevyhovoval, navic ta plastova zada byla pomerne oskliva, plus doporucuji spise objednat z ciny za polovinu, zaruku bych vubec neresil...dalsi vec je, ze je to pomerne stary HW, ač stále výkonný tak už proste stary...jenze mi3s bude kdovikdy...
pokud nakup v cine, tak bud ofiko seler ibuygou.com
pripadne http://www.beexz.com, to je cech zijici v cine, refeence OK, nebo aliexpress, jsou tam taktez trusted resellers nabizejici origo,
mi3 je dobrej kousek, ale treba me v ruce absolutne nevyhovoval, navic ta plastova zada byla pomerne oskliva, plus doporucuji spise objednat z ciny za polovinu, zaruku bych vubec neresil...dalsi vec je, ze je to pomerne stary HW, ač stále výkonný tak už proste stary...jenze mi3s bude kdovikdy...
pokud nakup v cine, tak bud ofiko seler ibuygou.com
pripadne http://www.beexz.com, to je cech zijici v cine, refeence OK, nebo aliexpress, jsou tam taktez trusted resellers nabizejici origo,
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
stejně nechápu "starý - nový HW" - jednak u mobilu těžko u toho něco krom paměťovky vyupgraduješ takže veškerá invetice navíc za mega hw výbavu nemá význam protože znamená koupím mobil a za půl roku je hw "starý" ... já třeba mam Galaxy S2 "zjevně mega starý" a jediný co bych řešil je výdrž, mobil je na to aby človek volal což mě u dnešníc htelefonů sere, na hraní her je konzole nebo mičuda na focení je foťák jak je něco na dvě věci tak to bývá i na třetí... ale to jsem odbočil
osobně si myslim že by bylo více než vhodné říct co je přednější X jader a nejnovětší HW nebo aby to fungovalo hlavně jako to naco je to primárně určený
tzn. fičury vs. použitelnost
pokud jde o fotak tak nokie ... lepsi optiky bys nasel jen tezko pokud nechces tahat mega krabici v podobě samsungu zoom
třeba jen fotky z blbý N8 jsou i přes stáří mobilu docela obstojný... a těžko takový udělá třeba i S5ka
osobně si myslim že by bylo více než vhodné říct co je přednější X jader a nejnovětší HW nebo aby to fungovalo hlavně jako to naco je to primárně určený
tzn. fičury vs. použitelnost
pokud jde o fotak tak nokie ... lepsi optiky bys nasel jen tezko pokud nechces tahat mega krabici v podobě samsungu zoom
třeba jen fotky z blbý N8 jsou i přes stáří mobilu docela obstojný... a těžko takový udělá třeba i S5ka
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- xakrurychle
- Začátečník

-
no ale pored byl s2 ve sve dobe highend za mega penize...to ze je stale funkcni a slouzi je ok, ja ale nevidim duvod kupovat neco staryho od renomovany znacky co je trikrat recyklovany a stejne nefunguje..ver mi...mam z prvni ruky S2 S3 S4 S4mini, i note 10,3 a podle me jsou samsung telefony sracky...
ja hry nehraju a kupu apliakci nepouzivam, presto si investici do neceho tak zbytecneho jako mobil za 10K proste rozmyslim, segra ma za 2K PRESTIGIO, krom ze to nema tak ostry barvy a fotak je spatnej, tak narozdil od samsungu jsem tam jeste zadny lagy a dropy nezaznamenal
ja hry nehraju a kupu apliakci nepouzivam, presto si investici do neceho tak zbytecneho jako mobil za 10K proste rozmyslim, segra ma za 2K PRESTIGIO, krom ze to nema tak ostry barvy a fotak je spatnej, tak narozdil od samsungu jsem tam jeste zadny lagy a dropy nezaznamenal