Grafika HD6970 @ 1 GHz pod vodou
920 na 2,6 GHz o málo pomalejší než 2500K na 4,9 GHz
Rozhodně doporučuju HT zapnout.
Moderátor: Baneshee

Tak s timhle bych teda spíš nesouhlasil, i5 760 na 4GHz není výkonem horší jak i5 2500K (možná i7 2600K, tam je to ale podle HT) na defaultu. Troufl bych si říct, že je na těch 4GHz dokonce lepší. SandyBridge jsou výkonější, ale sou taky na vyšší frekvenci, jak Nehalem/Lynnfield. Pravej potenciál a důvod výhody SB/IB nad staršíma nehalemama/lynnfieldama je v možnosti přetaktování až na 5GHz, tam pak ten CPU má skutečně znatelnej náskok oproti bloomfield/lynnfield@4GHz.dohnalik píše:Momentálně mi brzdí grafiku procesor - i5 760 přetočený na 3,8GHz, čekám na pořádný chladič a hodím ho na 4,2Ghz, ale i tak si myslím, že bude těžce nestíhat...takže se poohlížím po 2600K

Jedine co ti moze pomoct je znizit rozlisenie. CPUcko mas slabe a GPU tiez moc nevynika. Ale samozrejme treba brat v uvahu, ze BETA je furt len BETA. A tu ako vidim sa sije horucou ihlou a ta hra este vobec nie je odladena.PKBO píše:Zdravíčko, zkoušel jsem BETU, mám Q8200 @ 2,33, 6 GB ramky, GTX 650 Ti a na 1920x1080 se na absolutním low nedostanu přes 25 fps i když čumim do zdi, propady mam i pod 6 fps když je nějaká akce. - Myslim že bych se měl dostat na podstatně lepší výkony i když to brzdí CPU, co myslíte ? Ovladače nejnovější bety.

60fps v priemere je luxusne hratelne. To ze mas vsetko na low uz tak skvele nie je. Neviem no, ale moc neverim, ze to vyladia uplne do vydania. Co som pozeral TotalBiscuita tak ten to mal velmi pekne hratelne. Nepamatam sa co to mal za nastavenia ale mal to plynule. Ale na druhej strane s 2ma Titanmi v Sli by bol zazrak keby nesloHunterGtNet píše:tak me to frci celkem vpohode i5-2500k 4ghz ,8gb, 7870 1680x1024 LOW 60-90fps a pady k 40fps

Sandy bridge je na stejny frekvenci o nakych 10-15%(zalezi na hre) rychlejsi jak i5 760.sam_217 píše:No právě z toho tvýho grafu je přece vidět, že Bez HT ta i7 920 na stejnejch taktech je asi jako 2500K a Core i5 750 je stejně silnej jako Core i7 920 s vypnutym HT.

60FPS multiplayer je podle mě dost slabota, narozdíl od 80fps+, kde jsou reakce daleko rychlejší hra je jako by svižnější, ať jsou na tohle názory různé, osobně mě FPS pod 60 vadí. BF3 beta na to byla stejně a ve finále to bylo naštěstí o něčím jiném, jen doufám že zde to bude stejná situace.T1ger píše: 60fps v priemere je luxusne hratelne. To ze mas vsetko na low uz tak skvele nie je. Neviem no, ale moc neverim, ze to vyladia uplne do vydania. Co som pozeral TotalBiscuita tak ten to mal velmi pekne hratelne. Nepamatam sa co to mal za nastavenia ale mal to plynule. Ale na druhej strane s 2ma Titanmi v Sli by bol zazrak keby neslo