olejové chlazení
Moderátor: morke
- darak626
- Nováček
-
olejové chlazení
zdravým nevím jestli je dobré ptát se zrovna tady, protože můj dotaz není přímo k pc ale spíše k olejovému chlazení. Fungovalo by dobře a stéjně účině i na autohifi zesilovač? Měl jsem totiž ideu jelikož se hodně přehřívá a olejově chlazené "akvárko" s pc deskou jsem již viděl napadlo mě vymyslet něco podobného pro zesilovač. Teoreticky by účinek měl být stejný nebo může nastat nějaký problém ?
- Trady
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: olejové chlazení
Fungovat by to fungovalo, ale otazka zda tam vrazis cely zarizeni nebo rozmontujes na dily. V zesilovaci hori nejvice mosfety pridelane vetsinou k telu zarizeni....
ja bych to rozebral, na mosfety koupil kvalitni zebra a hodil do akvarka s mineralem
ja bych to rozebral, na mosfety koupil kvalitni zebra a hodil do akvarka s mineralem

CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional
- darak626
- Nováček
-
ano více méně takový byl můj plán dokonce s dobrým podsvícením a pokud si s tím vyhraju by to nemuselo vypadat nejhůř
- Trady
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
btw ja sem jenom vicemene teoretizoval, ale zeptam se na rovinu, ty chces v aute vozit akvarko s olejem? 
btw2. pokud by jsi mel nadobu s olejem +- stejne velkou jako je originalni velikost zesilovace do auta, tak tam bych se bal toho, ze by se docela dost olej zahrival, pac zesaky topi dost, a oleje by asi bylo malo. musel by jsi i olej asi nejak ochlazovat

btw2. pokud by jsi mel nadobu s olejem +- stejne velkou jako je originalni velikost zesilovace do auta, tak tam bych se bal toho, ze by se docela dost olej zahrival, pac zesaky topi dost, a oleje by asi bylo malo. musel by jsi i olej asi nejak ochlazovat
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional