Dobrý den,
Mám stejný problém s vícero hrami co mám koupené buď na steamu, originu nebo uplay. Všechno to má dá se říci stejnou chybu. Jedná se o hry Crysis 3, Assassins Creed 3, Far Cry 3 a Just Cause 2. Každou z těchto her mám koupenou. Pokud například spustím Far Cry 3 přes uplay tak kliknu na hrát, nic se neďěje nuže jdu do složky a spustím to přes ni a háže mi to toto : http://2i.cz/44184963b0
Stejný problém je třebas u Assassins Creed 3 kde mám narozdíl však černou obrazovku a za tím je taky tato windows chyba. Stejně tak i u Crysis 3 a Just Cause 2.
DirectX mám nejnovější verzi, zkoušel jsem ho instalovat i ze složek her. Také mám nejnovější grafické ovladače. Můj PC je dost výkoný aby útáhl všechny tyto hry a např Just Cause 2 který sem měl předtím než byl instalován znova systém tak fungoval a to byl dokonce wazez (čímž se nechci chlubit jen říkám jako informaci).
Doufám že mi někdo pomůže a poradí. Reinstalace OS boužel nepřipadá v úvahu jelikož jsem na společném PC a nemohu tyto věci dělat kdy se mi zlíbí.
Díky za přečtení a jakékoliv rady.
PS: Omlouvám se za hrubky ale píšu to v rychlosti na večer.
Nefunkčí hry
Moderátor: Baneshee
- RockDisco
- Nováček

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Nefunkčí hry
zbyva jedine reinstalace,tohle bude neco dokopanyho v systemu,kdyz nefunguje vubec nic...odhaleni chyby je z tohodle tvyho popisu nemozny,popis vsechny detaily zelezo,os,verze,service pack...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- RockDisco
- Nováček

-
OK nuže dobrá zde sou parametry PC.
Procesor : Intel Core I5
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
RAM : 8GB
Service packy jsem nikdy ani myslím neinstaloval a nebo aspoň já o tom nevím (společný PC)
Procesor : Intel Core I5
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
RAM : 8GB
Service packy jsem nikdy ani myslím neinstaloval a nebo aspoň já o tom nevím (společný PC)
- Alfajk
- Začátečník

-
prikazovej radek spustit jako spravce a sfc /scannow
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- jonasjag
- Začátečník

Nechci zakládat nový topic a tak se tážu na skoro stejnou otázku, kámoš na uplay má hry a ukazuje mu to že již jsou spuštěné, když vypne všechny procesy ohledně té dané hry tak to stejně ukazuje že je hra již spuštěná, re-instalace uplay nepomohla. Neví někdo co s tím ? PS: všechny hry má ze steamu
EDIT: tak teda se mu při spuštění ani žádný proces neobjevý, pouze ubisoft game launcher
EDIT: tak teda se mu při spuštění ani žádný proces neobjevý, pouze ubisoft game launcher
- jonasjag
- Začátečník

tak už nic, pomohla odinstalace Bitguard