Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Krteq »

webwalker píše:Zajímavý článek z testování na HardOCP:
http://www.hardocp.com/article/2013/10/ ... lewglCuwcw
Heh, že by teď na frametimes trpěli GeForce? :mrgreen:
Summary

There are a number of interesting observations that we noticed as we were spending time with the Siege of Shanghai on both the GTX 770 and the R9 280X... We also found some differences between the AMD and NVIDIA graphics cards that were a bit unexpected. While raw framerate was clearly tipped to one side (nV), the actual feel and fluidity and smoothness of the game was tipped to the other (AMD). The tables have turned in this game from what might be expected from past experiences.
webwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od webwalker »

@Krteq: :)
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Tak poslední patch je vyloženě hozená rukavice všem brblalům a řečem, jak do vydání už nic nestihnou opravit a jak je beta verze která se bude prodávat. A máte to :)

Moje dojmy z obliteration módu se dají shrnout jedním slovem: Paráda. Není to clusterfuck jako rush a zároveň je hra mnohem taktičtější než conquest.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

kupkoid píše:Moje dojmy z obliteration módu se dají shrnout jedním slovem: Paráda. Není to clusterfuck jako rush a zároveň je hra mnohem taktičtější než conquest.
Ještě jsem nezkoušel, ale jestli je to jak říkáš, tak si dneska pár her toho módu asi dám :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

peterch píše:http://www.hardwarepal.com/battlefield- ... hmarks/13/

Tak zrejme nastal cas pre upgrade 8 GB (2x4GB)RAM na 16 GB (2x8GB)RAM :-)
:shock: to mi připadá dost ujetý
PS5 Pro | LG OLED CX55
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

blbost, mne na displeji na klavesnici ukazuje vyuzitie cpu,gpu,ram a nevidel som este asi viac ako 40-50 percent.
Podla mna je 8 GB Ram na BF4 urcite dost
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

kupkoid píše:Tak poslední patch je vyloženě hozená rukavice všem brblalům a řečem, jak do vydání už nic nestihnou opravit a jak je beta verze která se bude prodávat. A máte to :)

Moje dojmy z obliteration módu se dají shrnout jedním slovem: Paráda. Není to clusterfuck jako rush a zároveň je hra mnohem taktičtější než conquest.
obliteration je to s těma bombama? Já se jen logl do hry a nestudoval moc jak se to jmenuje:) ale každopádně to bylo zajímavé. Měl jsem docela kliku na dobrý team. Prohrávali jsme 2:0 a nakonec z toho byl win :)

ještě jeden postřeh co jsem měl je ten divnej spawn na parťáka. Moc se mi to nelíbí. Takhle jsem si vyskočil z vrtulníky na střechu tak zapíchl snipera a pak to dostal do zad ze 2 metrů. (předtím tam nikdo nebyl) tak se tam asi zrovna spawnul..:-D

Celkově z té hry začínám mít lepší a lepší pocit. Jen ten unlock systém mě pořád sere :angry2:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak jsem otestoval nové CCC 13.11 BETA V1 a stále to není tak jak bych si představoval.
Mám nastaveno na ULTRA bez MSAA. Hra jede mezi 50-75FPS ,ale jsou místa hlavně tam u toho padajícího mrakodrapu kde mi to padá na 35-40FPS.
Jako musím zase uznat že Frostbite 3 je lépe optimalizovaný než Frostbite 2 a to z důvodu toho že když u BF3 propadnou FPS z 60 na 40FPS tak to jde slušně cítit ,ale tady u BF4 ani tak ne právě :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

po updatu určité lepší, ale mám prostě asi slabej stroj. většinu mám Löw, něco malo jako textury na médium a 1920 x 1080. Fps okolo 30-40 místa s výhledem cca 25. q8200 2,33 GHz. 6gb RAM a 650 ti. využití CPU 90% paměti 60%. plánují novy i5 4670k tak snad si tím po mužů - nebo myslíte ze bych mel při platit za i7?
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Krteq píše:Ještě jsem nezkoušel, ale jestli je to jak říkáš, tak si dneska pár her toho módu asi dám :)
Musím samozřejmě poznamenat, že můj zážitek byl silně ovlivněn partou 8 lidí na TS, se kterýma jsem to hrál. I když to z mých příspěvků dříve asi tak nevyznělo, tak nejsme úplné béčka takže jsme to všechno rozdrtili. A tady možná jedna malá výtka - nechtěl bych být na druhé straně, protože match trvající 6 minut nemohl být moc zábavný. Zrovna v Obliteration je to nekompromisně PFTO or GTFO. Jakmile někdo nehraje se zbytkem teamu a snipuje třeba ze střech, je to mrtvá váha. Pokud to teda není nějaký velký frajer.

Startovní pozice heli u Číňanů se dá tak nechutně rapovat, až mi jich včera bylo líto. Skoro.

PKBO: Q8200 je obecně slabý už i na BF3 a pokud nechceš vyloženě taktovat, nechoď do K. Taktování je přeceňované :D
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PKBO: I když tvůj vybraný CPU i5 jehodně výkonný tak bych si připlatil za i7. Přecejen za rok či možná dva to asi měnit nebudeš. Dám o 2K navíc si myslím že není moc. :)
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Potvrzuju, ten novej mod je parádní.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Po update 2 mi hra konecne ide tak ako BF3 - Plynulo cirka 70-80 fps. Stuttering je prec aj divne lagy a fps dropy. No aj tak to nevidim na day 1 buy. Jedine ked to bude v nejakej rozumnej zlave tak si to zaobstaram inac nie. 50€ za vylepseny BF3 mi pride chore na hlavu.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Musím říct, že po posledním patchi taky jede konečně parádně.
A kupovat asi budu, jelikož BF 3 nemám, kdybych měl asi bych se na to vykašlal.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Myslím si že zde je to za luxusní cenu :)
http://www.gamesale.cz/?242,battlefield ... xe-edition

Já osobně takto koupím a kolem Vánoc bych koupil Premium ,protože čekám že v tu dobu půjde cena Premia na 700Kč :lol:
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Premium bude obsahovat i to china rising?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tak jsem to taky vyzkoušel... grafika teda dost slabá, čekal jsem že to bude lepší. To se mi i BF3 líbil víc. Nebo to je tou betou? Plná bude lepší?
Na 3570K default + HD 7850 2GB v 1680x1050 4xMSAA mi to nejde pod 35 fps :shock:
PS5 Pro | LG OLED CX55
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Příspěvek od semmtex »

Zajímavé. Na jaký nastavení?
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Plná bude lepší, podle vyjádření EA a DICE. Mi se naopak líbí mnohem více jako BF3, ale přijde mi, že po tom patchi to vypadá o něco hůř, nemůžu si pomoct.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

semmtex píše:Zajímavé. Na jaký nastavení?
Sorry zapomněl jsem naspat, že na ultra :shock:
tak teď jsem na serveru se 30 lidmi měl 25fps na ultra.. jen to zkouším jak to jede, jinak hraju na medium..
dohnalik píše:Plná bude lepší, podle vyjádření EA a DICE. Mi se naopak líbí mnohem více jako BF3, ale přijde mi, že po tom patchi to vypadá o něco hůř, nemůžu si pomoct.
Mně se teda ani moc nelíbil BF3, prostě mi nesedí ten styl grafiky + všechno je jakoby takový malý.. nevím jak to vysvětlit. Připadá mi všechno zmenšený. Malí vojáčci, malý autíčka.. takový divný měřítko. V BF4 to samé. Navíc taková děsně sterilní grafika.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“