Jinak obliteration mod se mi libi, jen to chce inteligentni tym. Domination me pripomina Killhouse z COD4
Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
Re: Battlefield 4
Hmm to sli asi neskaluje moc dobre u mě
Jinak obliteration mod se mi libi, jen to chce inteligentni tym. Domination me pripomina Killhouse z COD4
aneb umřeš do 10vteřin
- Riku
- Začátečník

Tak s Cat 13.11 beta1 mi to na ultra + 4xmsaa běží +/- 35fps v náročných scénách, jinak to jde klidně na 50. Ale to je taky tím ,že hraju v 1680x1080.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno a mne to po patchi nejde spustit... pred nim mi to slo v pohode... chjo 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Riku
- Začátečník

Ten novej mod je fakt zábavnej. U toho asi dnes zkejsnu do rána.
začínám měnit názor na BF
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Skverty
- Začátečník

Nevim no, mam fx 6300 @ 4.5GHz + 7850, hraju na low 1280x720 a pada mi to i na 35fps.
Brzdi me procesor a to jsem myslel, ze dam aspon tech 60 stabilnich, ten procesor je fakt slabej. 
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
- blaho
- Žlutá karta

-
pockaj , mozno to este nejako poplataju. Ja asi coskoro nahodim win 8.1
- 0martas0
- Začátečník

-
Myslíte, že je bezpečný odtud objednat? Má s tím obchodem někdo zkušenosti?Vlastimil91 píše:Myslím si že zde je to za luxusní cenu
http://www.gamesale.cz/?242,battlefield ... xe-edition
- LoCo99
- Začátečník

já furt nechápu proč kupovat deluxe / limited / jakousi edici když stejně bude premium
- 0martas0
- Začátečník

-
Když stojí stejně nebo o 20,- víc?
Takovej rozdíl mě už snad nezabije a nikde jsem neřekl, že budu chtít Premium.
- LoCo99
- Začátečník

no dobře tak hraj ty 4 základní mapy a kdykoliv se na serveru vystřídá mapa kterou tvoji kamarádi budou moct hrát tak ty to vypni a jdi se koukat na televizi
a nevim proč to vztahovat jen na tenhle obchod a proč vůbec předobjednávat
a nevim proč to vztahovat jen na tenhle obchod a proč vůbec předobjednávat
- 0martas0
- Začátečník

-
Na CZC je dokonce o 8 korun levnější, na Alze stojí stejně, nemyslel jsem jen tento obchod. Pokud vím, v základu je 10 map, předobjednat proto, že k tomu pak dostanu DLC a další 4 mapy. V mém okolí to nějak zvlášť moc kamarádů nehraje, takže je mi to jedno.
Jestli to tak máš ty, neberu ti to, ale neznamená to, že to tak má i někdo jinej.
Jen dodám, já si to chci koupit s tím, že si chci koupit BF 4 a ne s tím, že si chci koupit časem i Premium.
Jestli to tak máš ty, neberu ti to, ale neznamená to, že to tak má i někdo jinej.
Jen dodám, já si to chci koupit s tím, že si chci koupit BF 4 a ne s tím, že si chci koupit časem i Premium.
- Skverty
- Začátečník

Da se koupit limited edice z ruska, vyjde to asi na 500,-. Jedina nevyhoda je, ze hra bude asi rusky, ikdyz treba BC2 nebylo, tak uvidime. 
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
- Skverty
- Začátečník

No, to doufam.blahorodie píše:pockaj , mozno to este nejako poplataju. Ja asi coskoro nahodim win 8.1
- PKBO
- Moderátor

Takhle jsem si koupil BF3 za 200 korun , pak se tam dá nahrát jiná lokalizace, ale je to voser, musíš to dělat při každym patchi.Skverty píše:Da se koupit limited edice z ruska, vyjde to asi na 500,-. Jedina nevyhoda je, ze hra bude asi rusky, ikdyz treba BC2 nebylo, tak uvidime.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
BF3 ruska verze mela i anglictinu + pokud jste dokoupili premium, meli jste vsechny lokalizace... Jestli to takhle bude fungovat i v BF4, tak to bude ok 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- blaho
- Žlutá karta

-
omfg, asi niektory beriete crack
Som pisal 5 x , ze cez Mexicky origin to islo kupit!
50 eur za BF4+ vsetky DLC
- Skverty
- Začátečník

Nejakej navod by nebyl, jestli to jeste jde?blahorodie píše:omfg, asi niektory beriete crack![]()
- dohnalik
- Středně pokročilý

všechny DLC znamená zkrátka premium?
- blaho
- Žlutá karta

-
@Skverty
No stiahnes si FoxyProxy Standard nahodis mexicku ip do PC, a prihlasis sa na origin a kupis.
Ale robil mi to kamos, ja sa tomu moc nerozumiem. Tak si niekoho najdi kto hej, on uz bude vediet.
No stiahnes si FoxyProxy Standard nahodis mexicku ip do PC, a prihlasis sa na origin a kupis.
Ale robil mi to kamos, ja sa tomu moc nerozumiem. Tak si niekoho najdi kto hej, on uz bude vediet.
- Skverty
- Začátečník

Diky, vyzkousim, kdyz si nebudu vedet rady, tak nekoho zkusim poprosit.blahorodie píše:@Skverty