MSI GE60- chlazení

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Larvax
Začátečník
Začátečník

MSI GE60- chlazení

Příspěvek od Larvax »

Ahoj,
jelikož hodně často vidím, jak si lidi stěžují na chlazení v tomto notebooku, tak jsem rozhodl, že aspoň sem napíšu své zkušenosti...
V létě mi teploty procesoru stoupaly až v 95°C a jelikož teplota GPU byla jen kolem 66°C, tak jsem si řekl, že problém bude asi v pastě. Objednal jsem si Gelid GC03- EXTREME, očekával jsem tak 5-6°C dolů, avšak skutečnost byla mnohem lepší, při zapnutém větráku na plné otáčky klesly teploty až o 25°C a méně náročných her a například u Skyrimu až o 18°C, vzalo si to svou daň v podobě vyšší teplot u grafiky, protože je tam jen jedno žebrování, které to teplo prostě nepokryje. (teplota stoupla tak +- o 4-5°C) takže stejně se přepastování určitě vyplatilo.
Ale nechápu, jak si může MSI dovolit dát do takového notebooku takovou "žvýkačku" opravdu, ty 2 stovky byly skvělá investice.
Poučení teda zní, MSI notebooky mají dobré chlazení, jen ta chladící pasta stojí za .. sprosté slovo..

Tak doufám, že to někomu aspoň trošku pomůže :oops:
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: MSI GE60- chlazení

Příspěvek od orgasmic »

To je problem u vsech znacek ne jen MSI 8-)
Asus Rog Strix G18
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

Dovolim si nesouhlasit s tvrzenim, ze je to problem vsech nb, asus rog notebooky jsou ohledne chlazeni odladeny uplne jinak nez konkurence
Kazirk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kazirk »

Dobrý den, měl bych dotaz, po GE60 právě koukám, konkrétně po variantě s Core i5. Myslíte, že se i5 nebude tolik zahřívat?
http://www.czc.cz/msi-ge60-2oe-244xcz-c ... 44/produkt
Díky.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

D.U.K.E.:

Zkus si to precist jeste jednou. Reakce je na kvalitu pasty.
Takze jeste jednou a pomaleji :P
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“