Dobrý den, vlastním telefon s WP a chci si koupit jednu aplikaci, jenomže se mi nedaří správně vyplnit podrobnosti o PK, nechápu proč do pr***e...
Obrázek
Co je to 1. řádek adresy? A v čem je problém? Vše sem vyplnil správně.
Když už chci této neschopné společnosti trochu přispět, tak je to tak složité, že by se z toho jeden pos**l.
Kdyby to šlo, tak si všechny aplikace ukradnu, jak to dělá 90% lidí u androidu, bohužel ani tato možnost tu není (byla, ale hlídají si to) kdyby jejich slavný defender byl stejně pohotový, jako tým, který mi nadává a blokuje instalaci black apk, tak by mi to ušetřilo spousty práce s reinstalem.
Windows Phone, microsoft se mě nesnaží okrádat
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
- LoCo99
- Začátečník
Re: Windows Phone, microsoft se mě nesnaží okrádat
tyhle formuláře maj kvuli americe, tam maj pokud vim většinou ty adresy udaný jinak
do první napiš ulici, číslo (domu)
druhou vynech, do města napiš město, a do státu zkus česká republika nebo něco v tom smyslu, pokud možno aby to sedělo s tou kartou, psč bych taky napsal správně
nebo je problem jinde ?
do první napiš ulici, číslo (domu)
druhou vynech, do města napiš město, a do státu zkus česká republika nebo něco v tom smyslu, pokud možno aby to sedělo s tou kartou, psč bych taky napsal správně
nebo je problem jinde ?
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Bohužel, nefunguje nic, a po kliknutí na další, jsou všechna políčka červené, což je blbost, leda by moje karta, číslo, jméno, prostě vše, neexistovalo.
E// Místo aby napsali, v čem je problém, napíšou
E// Místo aby napsali, v čem je problém, napíšou
nobrain, fakt..Podrobnosti o chybě
30225-dpv1IwAAAAAAAAAA-a2d68abb-3d9e-46e5-96d7-4b2fc20f329c
- LoCo99
- Začátečník
ale vždyt na druhym řádku píšou volitelné a i to dává smysl
nevim, řekl bych že "je to rozbitý" jako všechno od nich
kup si droid nebo iOs
nevim, řekl bych že "je to rozbitý" jako všechno od nich
kup si droid nebo iOs
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
Droid mi nevyhovuje, iOS je moc drahý, co mi zbývá, můžu platit přes kredit, ale to bych si musel aktivovat net v mobilu (=24Kč) tolik stojí ta apka, čili by mě vyšla na 50, na to jim prdím, achjo.