Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 4
Tak já Premium chci koupit určitě jako.
Já jen nějak nechápu tuto věc:
Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3™
Pre-order and get immediate access to unlock all 73 vehicle upgrades for air and ground in Battlefield 3™ .
To jako když budu mít DE tak budu mít všechny vozy okamžitě vybavené? To je docela na prd ne?.
Já jen nějak nechápu tuto věc:
Vehicle Shortcut Bundle for Battlefield 3™
Pre-order and get immediate access to unlock all 73 vehicle upgrades for air and ground in Battlefield 3™ .
To jako když budu mít DE tak budu mít všechny vozy okamžitě vybavené? To je docela na prd ne?.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo je...zakládaj MP hru na unlock systému a nechápou, že lidi baví si ty věci unlockovat, a že když jim do balíčku daj free unlock na 73 vozidel bez námahy, že to ty lidi akorát demotivuje a odrazuje. Jinými slovy hrajou na ego těm blbcům, který si myslej, že čim víc zaplatěj a tim dřív si to odemknou, tim sou lepší, takže pár měsíců, než si to odemkne běžnej hráč budou sbírat haldu XP points za to, že si zaplatili víc peněz.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- LoCo99
- Začátečník

je tam napsáno battlefield 3..
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SAM: přesně. Asi teda vezmu z Ruska jen tu klasickou verzi a dokoupím Premium. Odemknout si to umím sám tak jako ve trojce a navíc věřím že EA bude nabízet jednotliví unlock balíčky tak jako to udělali u BF3 či u MoHW po čase ,aby si namastili ještě víc kapsu 
Spíš jen rozmýšlím zda to nekoupit jen kvůli těm 3 Gold Battlepacks ,protože když koupím Premium tak jich budu mít 15ks ne?
Spíš jen rozmýšlím zda to nekoupit jen kvůli těm 3 Gold Battlepacks ,protože když koupím Premium tak jich budu mít 15ks ne?
- keistown
- Žlutá karta

-
To Mexiko je este o kilo levnejsi, myslim ze uz to tu nekdo psal, vychazi to hra+prem na 1280Kc coz je cca 50E.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě jsou ty battlepacks úplně stejná zbytečnost jako ACB90 knife v BF3 za premium...
http://www.youtube.com/watch?v=MYvTB1P4ROQ
tady ten člověk dokonce vyslovil teorii, že to bude fungovat jak packy v mass effectu - můžeš si je koupit za kredity vydělaný nějakym hranim, a nebo si je prostě můžeš později koupit za pár eur...myslim, že ta hra tě bude bavit i bez nich, pokud ti bude scházet nějakej extra cool čínskej tlumič, kterej plní úplně stejnou funkci jak ten ameirckej, ale prostě chceš to mít Made in China, nebo chceš zelenej laser místo červenýho, můžeš si to IMO dokoupit pozdějš tak či tak...
http://www.youtube.com/watch?v=MYvTB1P4ROQ
tady ten člověk dokonce vyslovil teorii, že to bude fungovat jak packy v mass effectu - můžeš si je koupit za kredity vydělaný nějakym hranim, a nebo si je prostě můžeš později koupit za pár eur...myslim, že ta hra tě bude bavit i bez nich, pokud ti bude scházet nějakej extra cool čínskej tlumič, kterej plní úplně stejnou funkci jak ten ameirckej, ale prostě chceš to mít Made in China, nebo chceš zelenej laser místo červenýho, můžeš si to IMO dokoupit pozdějš tak či tak...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No zatímco do Ruska se na Origin připojím v pohodě tak do Mexika mi to nejde.
To Premium bych z toho Mexika chtěl totiž
No asi tak. Jako já tlumiče stejně moc nepoužívám. Vím že od začátku BF3 moc nefungovali u M4 či M16. Hodí se sice na hardcore server ,ale na normálním když tě někdo označí tak už ostatní hráči stejně ví kde jseš.
Ale co by mě zajímalo. Na novém battlelogu pro BF4 jsem nikde neviděl kolik mám zabito a kolikrát jsem zdechl viděl jsem tam jen K/D a pak taky přesnost nebyla k vidění. Nevíte zda to ve finální verzi tam bude a nebo ne?
To Premium bych z toho Mexika chtěl totiž
No asi tak. Jako já tlumiče stejně moc nepoužívám. Vím že od začátku BF3 moc nefungovali u M4 či M16. Hodí se sice na hardcore server ,ale na normálním když tě někdo označí tak už ostatní hráči stejně ví kde jseš.
Ale co by mě zajímalo. Na novém battlelogu pro BF4 jsem nikde neviděl kolik mám zabito a kolikrát jsem zdechl viděl jsem tam jen K/D a pak taky přesnost nebyla k vidění. Nevíte zda to ve finální verzi tam bude a nebo ne?
- keistown
- Žlutá karta

-
Ten posuvnik na "historii" byl vtipnej. Jak cisla delil poctem dnu a linearne zmensoval smerem do minulosti. 
- Nerboard
- Začátečník

-
Ten vehicle shortcut je pre BF3. Citajte poriadne. A je to len cisty gimmick lol ved kto by to bral do uvahy ze dostane all unlocky do BF3 ked si ide kupit BF4... to je marketing mindblown.
Tie battlepacky su teda riadna cujina. To ako ked mne osobne vyhovuje napriklad viac rusky red dot alebo cinsky red dot tak si ho nemozem odomknut stupid BF3 style cize tak ze musim zabit 60 enemy s mega hnus iron sights ale po novom to bude ze musim kupit za eura nejaky battlepack hej? lol. "ale mozes si to nafarmit aj hranim" no to uz vidim prvy battlepack na ranku 50 a dostanete tam nejake camo. To robia z toho BF pay to win?
Tie battlepacky su teda riadna cujina. To ako ked mne osobne vyhovuje napriklad viac rusky red dot alebo cinsky red dot tak si ho nemozem odomknut stupid BF3 style cize tak ze musim zabit 60 enemy s mega hnus iron sights ale po novom to bude ze musim kupit za eura nejaky battlepack hej? lol. "ale mozes si to nafarmit aj hranim" no to uz vidim prvy battlepack na ranku 50 a dostanete tam nejake camo. To robia z toho BF pay to win?
- sefin
- Začátečník

-
boha, včera jsem udělal ale kokotinu. Po dobré zkušenosti s betou BF4 jsem si řekl, že vyzkouším ještě jednou BF3. Cca hodinu totální frustrace a nasrání až jsem to zase odinstaloval a už nikdy to na můj disk nepáchne.
Opravdu nerozumím, že na betě BF4 jsem nepotkal ani jednoho supermana, ale na BF3 jsem nepotkal normálního hráče. Pokud někdo tvrdí že ta hra je o hlavě a ne o aimu tak kdybych včera udělal video tak by jste asi valili bulvy
životnost po spatření nepřítele cca 0,5 sec. A bylo úplně jedno na jakou vzdálenost nebo zdali jsme byl krytej ještě nějakou překážkou. Pokaždé jedna dávka a konec. Perla byla když jsem byl za překážkou a chtěl si dat běžícího týpka.. kdepak jen jsem se zvedl tak mě běžící týpek sundal
. Pak mě dorazil 2x team kill a šlo to na uninstall. Hra je od toho abych se bavil a ne abych se nasral
. Připadal jsem si tam jak kdybych v životě nehrál FPS hru.
BTW u BF4 bude možné koupit unlock věcí? u vozidel mě to nezajímá, ale u běžných zbraní ano. Názor, že pokud to mám unlocknuté tak mě to demotivuje je opravdu divný. Já hraji MP hru protože chci hrát s lidma a chci používat veškerý arzenál co mi hra nabídne, abych si mohl vybrat a ne abych jak debil musel trávit desítky hodin hraním s něčím s čím hrát nechci abych se po desítkách hodin dostal k tomu s čím hrát chci... Když si vzpomenu na krásný Rogue Spear. Tolik zbraní na výběr a žádná omezení (staré dobré časy)...
Opravdu nerozumím, že na betě BF4 jsem nepotkal ani jednoho supermana, ale na BF3 jsem nepotkal normálního hráče. Pokud někdo tvrdí že ta hra je o hlavě a ne o aimu tak kdybych včera udělal video tak by jste asi valili bulvy
BTW u BF4 bude možné koupit unlock věcí? u vozidel mě to nezajímá, ale u běžných zbraní ano. Názor, že pokud to mám unlocknuté tak mě to demotivuje je opravdu divný. Já hraji MP hru protože chci hrát s lidma a chci používat veškerý arzenál co mi hra nabídne, abych si mohl vybrat a ne abych jak debil musel trávit desítky hodin hraním s něčím s čím hrát nechci abych se po desítkách hodin dostal k tomu s čím hrát chci... Když si vzpomenu na krásný Rogue Spear. Tolik zbraní na výběr a žádná omezení (staré dobré časy)...
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- blaho
- Žlutá karta

-
Treba skusat, mne to nacitavalo asi cca 5 minut, kolegovy asi 1 minutu. Treba skusat rozne IPVlastimil91 píše:No zatímco do Ruska se na Origin připojím v pohodě tak do Mexika mi to nejde.
To Premium bych z toho Mexika chtěl totiž![]()
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na to je jediný vysvětlení - cheater s aimbotem, pokud nejsi fakt lamátor tak prostě cheater....já většinou "On Foot" sem vpohodě a když potkám takovýhleho týpka tak mě to se*e taky, ale nepotkávám je tak často, když se tak ale stane tak prostě je mi jasný, že ten člověk něco má...viděl sem různý videa těch "profíků" který se chluběj vysokou přesností a dávaj návody jak střílej přesně s M16A3 atd, ale všechno má svůj limit a člověk co běží tě prostě nemůže během 0,5vteřiny v běhu zastřelit, musí se zastavit, zamířit a ještě nadávkovat...sefin píše:Opravdu nerozumím, že na betě BF4 jsem nepotkal ani jednoho supermana, ale na BF3 jsem nepotkal normálního hráče. Pokud někdo tvrdí že ta hra je o hlavě a ne o aimu tak kdybych včera udělal video tak by jste asi valili bulvyživotnost po spatření nepřítele cca 0,5 sec. A bylo úplně jedno na jakou vzdálenost nebo zdali jsme byl krytej ještě nějakou překážkou. Pokaždé jedna dávka a konec. Perla byla když jsem byl za překážkou a chtěl si dat běžícího týpka.. kdepak jen jsem se zvedl tak mě běžící týpek sundal
. Pak mě dorazil 2x team kill a šlo to na uninstall. Hra je od toho abych se bavil a ne abych se nasral
. Připadal jsem si tam jak kdybych v životě nehrál FPS hru.
...
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
BF3 tak jak je dnes bude mít v každé hře pár hráčů co to fakt umí. Zvlášť na TDM. Jsem v četě, kde mám nejhorší staty a stejně je to spm 700+ a k/d > 1.6 (prostě lepší průměr). A můžu s klidným svědomím říct, že kdybych nevěděl, že ti lidi necheatujou, už by měli report za aimbota. Občas je to fakt neskutečné. Ale tak jak to popisuješ, pokud opravdu bežel a neměl tě v zorném poli uprostřed obrazovky, tak to klidně nějaký hack být mohl. Nemáme video, těžko soudit 
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- sefin
- Začátečník

-
jako věřím, že hodně z těch lidí má skill, ale toto už na mě bylo fakt moc. Ke hrám jsem se dostal už od mala (někdy v prvních třídách základky (první počítač bylo Atari ST). Můj čas strávený hraním je rozhodně nadprůměrný (hlavně teď co je mladá na rok v UK
), sice poslední roky jsem hrál hodně MMORPG a AC serii, ale poslední rok mě zase berou víc FPSka. A neřekl bych, že bych tím zrovna ultra ztratil aim, když BF4 beta, Crysis2, FarCry3, CS:Source, APB:Reloaded atd jsou pro mě hratelný s minimálně průměrným K/D nebo lehce nadprůměrným. Je mi jasné, že v každé hře najdu hráče, který / kteří jsou lepší než já, ale to co bylo ten den na BF3 to bylo teda něco ultra. Ještě nikdy se mi nestalo, abych byl naprosto nejhorší z nejhorších a chcípal prakticky instantně... To jsem si ještě naivně myslel, že tím, že ta hra byla na humble bundle tak tam bude hodně nových hráčů, kteří budou mít vyrovnaný skill 
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem koukal do Zambie a tam je Standard Edice za 404 a DE za 485 v té jejich měně ,ale nevím kolik to vychází na naše. Mizerné je že když se to koupí v Rusku tak je to bud v Polštině nebo v Ruštině což nechápu když všude jinde je aspoň AJ 
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Fakt 404 Zambian Kwacha? To by bylo asi za 1,50 Kč.
BTW s těma hrama, zvlášť v TDM je to hrozně o ... No vlastně asi i o skillu, já už nevím jak to vysvětlit. Teď jsem dohrál 2 kola a šlo to úplně samo, KD 4,5 a 2,8, to je prostě o tom jak se to tam sejde. A jsem si 100% jistý že si někdo na druhé straně zanadával, jaký jsem cheater.
BTW s těma hrama, zvlášť v TDM je to hrozně o ... No vlastně asi i o skillu, já už nevím jak to vysvětlit. Teď jsem dohrál 2 kola a šlo to úplně samo, KD 4,5 a 2,8, to je prostě o tom jak se to tam sejde. A jsem si 100% jistý že si někdo na druhé straně zanadával, jaký jsem cheater.
Naposledy upravil(a) kupkoid dne čtv 17. říj 2013, 21:48, celkem upraveno 1 x.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- Skverty
- Začátečník

Taky nevim, co je to za menu, ale tahle to asi nebude. 
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
- keistown
- Žlutá karta

-
Spis New Kwacha, je to bez tri nul, tzn. 404 by bylo okolo 75 dolaru.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No vychází to na prd no. Nejlevnější je asi Rusko ,ale tam ta hra není v AJ ani v CZ tak je to na prd taky 
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zas řekněme si to na rovinu - kdo v Zambii má počítač a internet na to, aby hrál BF4. Asi to pro EA nebude nejdůležitější trh.